Mit kezdenétek ha egyszer csak lenne egy házatok egy kocsitok és egy misi a zsebben?
"Elmennék pókerozni és megdupláznám az egészet,és így folytatnám."
Ezt megteheted 10Ft-tal is. Hamarosan meglenne a milliód. Hajrá!
Én kb. itt tartok. Azt tervezem, hogy megcsinálom a jogsit (sajnos eddig mindig volt jobb dolgom is) és elkezdem a PhD képzést diplomázás után.
A pénz 60%-a osztalék papírban van, a 40%-a pedig kamatozik.
Szóval egyik nap felébrednék, nem tudom hogy kerültem oda és ez lenne a teljes vagyonom, amit be kell osztani?
A kocsit eladnám, mert tök fölösleges, csak úgy mutatóba és viszi a pénzt is. Az érte kapott mondjuk 1-5 millió közti összegből, plusz a másik 1 millióból megélnék addig, amíg nem szerzek valamilyen olyan szakmát, vagy képesítést, amivel tudok munkát szerezni.
Ha a ház elég nagy és jó helyen van, akkor kiadnám és kivennék egy garzont, de csak ha összességében olcsóbban jövök ki abból, hogy kiadom és én is kiadóba költözök.
De mindenképpen tanulásra fordítanám, hogy később tudjam növelni a vagyonom és ne herdáljam el pár éven belül, vagy még hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!