Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha lenne 2 milliótok milyen...

Ha lenne 2 milliótok milyen vállalkozásba kezdenétek egy nagyközségben vagy egy kisebb városban?

Figyelt kérdés
Jó eljátszani a gondolattal, Ti nem szoktatok?

2012. okt. 28. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne 2 millám külföldre kiköltözéshez használnám fel tőkének, de amúgy talán egy kocsmát nyitnék valamilyen forgalmas helyen.
2012. okt. 28. 20:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is kocsmát nyitnék, meg valami falodát, de olyat, ahol sok kamion meg tud állni a környéken
2012. okt. 28. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Nekem kocsma eszembe sem jutott. Abból annyi van, h az nemi gaz, a sok alkesz azt se tudja melyikbe menjen. Nem ötletes. Külföldre költözés is mindennapos.

Én kerámiaműhelyre (megrendelésre kinek mi kell) vagy valami bizományi féleségre gondoltam, h aki nem akar foglalkozni a selejtes kütyüi megjavíttatásával az eladja vagy leadja nálunk és mi feljavítjuk, bármi az (elektronikus vagy bútor akármi) és olcsón eladjuk, akár garanciát vállalva rá. Vagy fuvarozás tényleg olcsón.

Valami olyan ami nincs minden sarkon. Olyan kéne ami kéne egy kisközségbe/kisvárosba, de hiányolják az emberek, mert ilyenért, miért kell utazni 20km-t a megyeszékhelyre? Hm?

2012. okt. 29. 09:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Én fazekas vagyok, párom ezermester. Bútoroktól elkezdve mindent meg tud javítani elektronikus cuccokat, laptopot, TV-t, órát, ilyesmiket.
2012. okt. 29. 09:56
 5/8 anonim válasza:
Ha van turizmus akkor nézd meg mi vonzza oda a turistákat. Pl nálunk itt Tapolcán a bor. Itt mindenki bort palackoz :)ha nálatok a kerámiák akkor csinálj egy kis csinálj egy kis kerámia műhelyt csinálj mintákat milyen festést tudsz rátenni és h milyen formákat tudsz gyártani mindenből csinálsz egy bemutató darabot és jöhet a megrendelés . Interneten is tudod árulni a cuccokat. Vagy csináltok egy bútor javító kis üzemet régiségeket felújítása ujracsiszolas fenyezes festés stb légy kreatív ;) nekem annyi ötletem van csak hely kellene hozza bérelni nem akarok mert arany árak vannak :(
2013. jan. 17. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Van 2 millióm és nem éri meg semmibe sem fektetni.
2013. jan. 31. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmibe (nem pesszimizmusom miatt, hanem tényleg nem éri meg ; kocsma beindításához nem elég). Ha kerámiás üzletbe szeretnél belevágni és értesz is hozzá akkor érdemes utána járnod a alapanyagok beszerzési árnak stb.. Azután ki kell váltanod a vállalkozóit (ja és azzal legyél tisztában, hogy akkor is fizetned kell, ha nincs semmi bevételed)
2013. jan. 31. 16:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Na jó, de munka az nincsen, valamit kezdeni kéne. Egy ismerősöm szeretné felhasználni valamire, mert már rég nem talál Ő sem melót és befektetné hátha mégsem veszett el minden. Házat venni kevés, de még telekre sem elég. Mert így csak elfogy az a 2 milla is, szóval így is úgyis, előbb vagy utóbb úgyis csődbe megy. Esetleg pizzériára gondoltunk ami olyan, h mindent a vevő választ ki. Cm-re pontosan megmondhatja mekkora kell (nem csak a 3 vagy a 4 alapméret lenne, hanem 25- 120-ig amit akar)! És kívánság pizza lenne csak, 5-6 feltéttel és azt kér amit akar. Mit szóltok?
2013. febr. 2. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!