MSC, vagy munka?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyen a párom? Elvileg végez nyáron - 4 félév csúszással - a bsc-n. Jelenleg egyetem mellett (természettudományi kar) dolgozik alkalmazottként. Kérdés: menjen msc-re, vagy rögtön menjen dolgozni? Ami fontos: nem akar a későbbiekben a saját tanult szakmájában dolgozni, illetve a munkahelyén a bsc után középvezetőnek kinevezik. Szerintetekmivel jár jobban később? Msc-s diplomávalde pályaváltóként, vagy bsc-s diplomával szakmai tapasztalattal?2013. jan. 15. 17:32
1/7 anonim válasza:
Ha nem akar a késöbbiekben a tanult szakmájában dolgozni akkor nem látom értelmét hogy menjen msc-re(főleg ha nem is érdeklődik a szakma iránt).
2/7 anonim válasza:
Ha nem akar szakmájában dolgozni, és már 2 évet csúszott akkor nem értem mi a fenéért menne Msc-re
3/7 anonim válasza:
Amúgy a munkáját szereti? Maradhatna ott? Ha megszerezné az msc-t, akkor kötelező elmenni onnét.
Ha szereti a munkáját és érdekli is a terület, akkor munka mellett msc.
Amennyiben nem érdekli, akkor maradjon ott és ne menjen msc-re.
4/7 A kérdező kommentje:
A dolog sajnos nem ennyire egyszerű... az apja szinte kötelezni akarja, hogy igenis menjen, mert akkor sokkal többet fog elérni az életben. Én úgy vagyok vele, mivel úgysem szeretne a szakmájában dolgozni, és elég nyögve nyelősen megy neki a bsc (és néha már nagyon elege van a tanulásból...) nem támogatom. Ő meg nem tudja mit is tegyen. Amúgy szeretne ott dolgozni középvezetőként, most is van, szereti amit csinál.
2013. jan. 15. 19:42
5/7 anonim válasza:
És arra nincs lehetőség, hogy BSC után maradjon ott középvezetőként és levelezőn (vagy akár nappalin) tovább csinálja az MSC-t?
6/7 A kérdező kommentje:
Nehezen tudom elképzelni, heti kb 70-75 órát kell bent lenni. Ez mellett lehetetlen.
2013. jan. 15. 21:36
7/7 anonim válasza:
Max levelezőn csinálja MSc-t,középvezetői melóját nehogy otthagyja,mert pénz beszél,onnan egyenes út a menedzseri szinthez.Mellette csinálja levelezőn és kérhet könnyített tanrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!