Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol keressek egri fő- vagy...

Hol keressek egri fő- vagy mellékállást, ami valós munka?

Figyelt kérdés
Főként irodai munkára gondolok, mert pénzügy-számviteli ügyintéző végzettségem van, de bármilyen valós állást elvállalnék. Legyen az recepciós, adminisztrációs vagy takarítónői munka. Dolgozni szeretnék végre....már 4 hónapja itthon vagyok és semmi nincs kilátásban...Ez abból is látszik, hogy már ide írok. Ez már végső elkeseredés....200 önéletrajzot osztottam szét eddig és kb. 5 helyre hívtak be, ami szomorú és elkeserítő...

2013. jan. 15. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:

EgerHouse ingatlaniroda

Pénzügyi végzettségűeket keresnek: 06-36-785-945/06-70-314-8868

2013. jan. 15. 10:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Egerben nem sok minden van jelenleg.

AGRIA PROFIT 98 KFT. van a munkaügyi honlapján,pénzügy-számvietelest keresnek, könyvelő irodába adatrögzítésre február 1-től. ha még nem adtad be oda,próbáld meg:

Telefonon: 36/517-120 Szabóné Csufor Magdolna vagy e-mailben: profit@agriaprofit.hu szakmai önéletrajzzal

De pl. szállodai munkára Szalókon próbálkoztál már? Vagy Tárkányba is ilyen tájt hirdetnek a Szikla fogadósok...

2013. jan. 15. 10:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Az agriaprofithoz már jelentkeztem, és a szalóki szállodákba is elküldtem az önéletrajzomat. A tárkányi szállodában még nem próbálkoztam és az első válaszolónak is köszönöm, még ezt a munkát sem láttam.
2013. jan. 15. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Még az jutott eszembe,hogy szilveszterkor a kanadai Penny Marketbe is volt kiírva eladó-pénztáros lehetőség, de nem tudom az a saját képzésükkel kombinált munkalehetőség -e?
2013. jan. 15. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Esetleg nincs itt olyan Egerben dolgozó, akinek a munkahelyére felvétel van? :)
2013. jan. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!