Ti mennyi önéletrajz szétküldése után kaptatok munkát?
Figyelt kérdés
És mennyi idő után?2013. jan. 15. 15:19
2/22 anonim válasza:
2 szakmám van.
Az egyikben kb 200-at küldtem ki, és 12 hónap alatt egyetlen interviewt kaptam, amire nem vettek fel, így feladtam.
A másikban szétküldtem első nap kb 5-öt, abból 2-re hívtak be interjúra, ami közül az elsőre rögtön fel is vettek, és így mindennel együtt kb 1 hónap volt a procedúra (munkábaállásig).
3/22 jackson666 válasza:
25-nél tartok de még eddig semmi.A 25 önéletrajzból kb 2 db-ot néztek meg abból a 2-ből azt írták értesíteni fognak.
4/22 anonim válasza:
ez egy nagyon nehéz kérdés. Függ az évtől, hogy melyik hónapban keresed, függ attól, hogy mennyire nyerő a CV-d, függ attól hogy mennyire keresett a szakmád és mennyi szakmai gyakorlatod van benne
5/22 A kérdező kommentje:
:) így van. de semmi többre nem vágyom csak egy ÁTLAG információra.
2013. jan. 15. 16:19
6/22 anonim válasza:
50-ből semmi
ismerős ajánlott egy melót, ott dolgozom
7/22 anonim válasza:
Amikor végeztem 34-et küldtem szét, nyár végén már dolgoztam. (2004-ben)
8/22 anonim válasza:
3 hónap alatt kb 200 pályázatot küldtem el, ezalatt 3 állásinterjúm volt, az egyik be is jött.
10/22 anonim válasza:
Az én esetem különleges:) Suli melett dolgoztam diákként, az egyik helyen egész sokat. Ott felkértek, ha gondolm, mehetek dolgozni. Érettségi után odaszóltam, hogy mennék, behívtak állásinterjúra, felvettek. Ez volt 6 és fél éve. Azóta ott vagyok. :)Azaz soha nemküldtemelmég egyet se:)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!