Önéletrajz és munkakeresési tippek, nektek mi jött be? Hogyan kell jól munkát keresni?
Sajnos nincs több iskolám, mint 8 általános 9-10 osztály és egy fazekas szakma, de erre a kevés végzettségre és betanított munkás szakmatapasztalatra milyen frappáns önéletrajzot lehet írni? Neten nem találtam megfelelőt vagy rossz helyen kerestem, önéletrajz mintákra ilyen felsőbb állásra való önrajzokat találtam meg 600 beszámoló, munkahelyi tapasztalat, szakmai tapasztalat meg a fene tudja miket, de nekem annyi nincs. Nagyon szerencsétlen vagyok munkakeresésben, tudna valaki ötleteket adni? Egyszerűen fogalmam sincs, hogyan lehetne kicsit fellendíteni. Betanított munkára egyáltalán hogy lehet rákeresni? Már évek óta nem találok semmit. :-((((
(Veszprém megyében lakom).
Esetleg segítség: allasom.blog.hu
Egy volt álláskereső írta, és tök hasznos cikkeket találtam benne. Hátha segít neked is. :-) Elég átfogó.
Egyébként keresd fel a munkaügyi központot és kérd, hogy mehess átképzésre. Ha elavult szakmája van valakinek vagy nincs szakmája, akkor jogosult ingyenesen képzésben részesülni. Sőt, korábban úgy volt, hogy még pénzt is kapsz a tanfolyam ideje alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!