Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tundátok munkakeresési tippeke...

Tundátok munkakeresési tippeket adni? Ti hogy szokattok munkát kereseni?

Figyelt kérdés

úgy döntöttem,hogy otthagyom az egyetem,egy nagyon gagyi humán szakra járok,amivel soha nem megyek semmire,az emberek csak a titulus végett járnak oda.Úgy döntöttem,hogy otthagyom és elmegyek dolgozni,majd egy év múlva jelentkezem egy egészségügyi szakirányultságú egyetemre.De addig kéne munka,nem karok otthon tengődni,így is már 22 éves leszek.17 helyre elküldtem az életrajzomst,egy helyről jeleztek vissza,irodai hátéérmunkát ajánlottak,közben kiderült,hogy zepter....

nekem meg fix fizetés kell,és nincs szándékomban átverni másokat.

2012. dec. 24. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:

17 hely kevés, főleg középfokú végzettséggel. Regisztrálj online állásportálokra és százszámra küldd az önéletrajzokat.

Valamint érdemes kilincselni cégeknél, szállodákban, stb egy-egy önéletrajzzal, hogy ha üresedés lenne, örömmel mennél hozzájuk.

2012. dec. 24. 08:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Keresd fel ismerőseid, barátokat, rokonokat. hívj fel cégeket, és kérd, h személyesen elvihesd az önéletrajzod,aztán kicsit add el magad. Emeled ki a pozitív tulajdonságaid, de vigyázz! Csak azokat, amik az adott munkához kellenek.

Nem mondom, hogy nincs esélyed, bár nem sok. Mondjuk ez attól is függ, hogy melyik országrészen élsz...

Minden esetre, hajrá!!

24N

2012. dec. 24. 08:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd ott az egyetemet, hanem diák-munkázz mellette és csak a zh-kra, vizsgákra járj be. Akkor is ha gagyi humán szak még mindig több mint a semmi, és diákmunkát könnyebb találni mint teljes bejelentettet és ha végzel akkor legalább már lesz egy kevés munkatapasztalatod is. És ha mégis otthagynád az egyetemet, csak akkor tedd meg, mikor már megvan az állás.
2012. dec. 24. 08:55
 4/8 A kérdező kommentje:
az a probléma,hogy gagyi,de be kell járni,mert néhány tantárgyból ha sokat,több mint kétszer hiányzom,ismételnem kell az adott tantárgyat
2012. dec. 24. 09:21
 5/8 A kérdező kommentje:
csak akkor karom otthagyni,ha már lesz állásom
2012. dec. 24. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én több mint 150 helyre jelentkeztem és 5 hónap után sikerült elhelyezkednem érettségivel, középfokú illetve felsőfokú szakmával. Szóval válogatni nem sűrűn lehet, küldeni kell mindenhova.
2012. dec. 24. 19:04
 7/8 anonim válasza:
A munkaügyi központokban (Állami Foglalkoztatási Szolgálat) tartanak álláskereső tréningeket, amiken van néhány jó tipp. Ehhez regisztrálni kell a központban, de megéri mert van hogy jó tippeket adnak.
2014. febr. 27. 09:45
 8/8 Etyke válasza:
Én is otthagytam az egyetemet 1 év után és elkezdtem májusban munkát keresni és úgy sikerült, hogy naponta 12 helyre adtam be e-mail-ben az önélterajzomat, és így sikerült július végétől már találtam is pályakezdőként.
2015. aug. 10. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!