Álláskeresők! Most, hogy itt a nyár és a hőség nőtt a munkakeresési kedvetek vagy inkább csökkent?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 11:49
1/4 anonim válasza:
Jelenleg hála Istennek már nem kell ezzel törődnöm, mert kb. fél éve van munkám, de többször voltam álláskereső. Szerintem nyáron csak az nem talál munkát (legalább alkalmit), aki nem akar. Nyáron könnyebb munkához jutni, mert azért vannak strandok, kifőzdék, turizmus stb.
Az ősz beköszöntével azonban minél jobban telik az év, annál kevesebb munkalehetőség van.
A meleg nem kellene, hogy akadály legyen, mert akkor mindig lehet mire fogni, hogy miért nem keresek állást. (nyáron meleg van, télen hideg, tavasszal nincs kedvem, ősszel beteg vagyok stb.)
Valahogy el kell indulni, aztán majd csak lesz jobb is.
2/4 anonim válasza:
Most szerencsére nekem is van munkám, de volt már mikor nyáron kellett munkát keresnem, és sanos hiába a turizmus, de nem nagoyn ment a munkakeresés, csak nyár végére sikerült találni munkát...de kedvem ugyanannyi volt keresgélni, mint máskor.
3/4 anonim válasza:
Az én tapasztalatom az, hogy hiába itt a nyár, jön a turizmus stb, vele együtt nő a munkakeresők száma is. Gondoljunk csak a diákokra, az egyetemistákra, szűnődőjüket töltőkre. Szerintem szept-okt, és a márc-április a legideálisabb munkakeresésre.
4/4 anonim válasza:
Bizony ilyenkor ahol csak lehet diákokat foglakoztatnak. Bár most Ők is panaszkodnak, akkor mit mondjak én? Amúgy sz*ar az élet télen, nyáron. A munkakeresés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!