Hogy védekeztek a hőség ellen?
Figyelt kérdés
én kicsivel több jeget teszek a whiskymbe2011. aug. 27. 13:22
1/14 anonim válasza:
Te csinálod jól :D
Egyébként ventilátor megy egész nap, meg behúzgálom a függönyöket, kinyitom az ablakokat, bár kintről csak a meleg jön be, de mégis kell egy kis levegő.. Ha meg nem vagyok itthon, akkor sehogy.. :)
2/14 anonim válasza:
Próbálok kevesebbet lenni kint, most úgy sincs semmi komolyabb dolgom, addig élvezem ezt a kis sziesztát. Itthon ventilátor, sok víz, meg egy kis törülközőt vizezek be és borogatom magam mindenhol. Ha kimegyek viszek egy újságot hogy legyezni tudjam magam, meg egy fél literes üvegbe vizet ami kitart egy ideig, ha meg nem veszek még. Jah meg zsepi..hogy törölgessem magam :S
3/14 reptoid tudós 2 válasza:
Jegesmedvével szexelek.
4/14 anonim válasza:
Ma 13:43, és h védekeztek? :D
egyébként hidegzuhany. És sok hideg pia.
6/14 anonim válasza:
Jeges limonádé sok mentával és naranccsal + kerti zuhany.
8/14 anonim válasza:
Ventillátor, hideg zuhany, sok víz, hideg dinnye.
9/14 anonim válasza:
beülök a hűtőbe, becsukom az ajtót és ott netezek a telómról.
amúgy többnyire a medencében vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!