Kettő vagy több gyerekes kismamák hogyan védekeztek, hogy ne kapjatok el a csemetéitektől vírust vagy valamilyen szezonális járványt?
Sehogy. Van egy ovisom és egy bölcsisem.
Tudtommal a vírusok akkor fertőznek leginkább, amikor még nincs tünet, szóval szerencse kérdése, hogy mit kapunk el és mit nem.
Én a beteg gyerekeimből nem tudom a puszit és az öleléseket megtagadni.
Arra figyelek ha betegek, hogy akkor nem eszem semmit meg a maradékukból.
Annyi van, hogy a lázat csillapítani kell! Tartósan nem maradhat 38 fölött. Ezt úgy kell érteni, hogy ha felkúszik, rögtön csillapítani kell, akár hűtőfürdővel is, az gyors, hatékony és tutira ártalmatlan, de vannak lázcsillapítók, amiket kismama is bevehet, főleg az első trimesztert elhagyva már nyugodtan.
Így a babának tutira kutya baja nem lesz, hát Neked kellemetlen, az biztos, mert betegnek lenni amúgy sem jó, kismamaként meg egyenesen pocsék...
első (8km)
Én nem védekezek sehogy, csak sok C vitamint fogyasztok, mert az most amúgy is van a tőzegáfonya kapszulámban, amit vesegyulladásra szedek.
Lányom (2,5 éves) most esett át egy nagyon súlyos hamenéses víruson, igen magas lázzal. Annyira lekötött az ápolása, hoyg csak most hoyg írtad a kérdést, most jutott eszembe,hogy el is kaphattam volna.
Az én 16 hónapos fiam is most gyógyult meg, neki torok és fülgyulladása volt, 40,2 fokos lázzal. Én amíg beteg volt 1000 mg-os C vitamint szedtem, így a brutális gyengeséggel, torokfájással és a tüsszögéssel megúsztam, lázam nem lett. Most, hogy már nem beteg, elkezdem szedni egészen szülésig a napi 500 mg-os C vitamint. Emellett, napi 1X szedek 15 csepp grapefruitmagolaj cseppet, ez vírus, baci, - és gombaölő. Felfázós vagyok nagyon, pedig zokniban alszom, stb, de ezzel megúszom az antibiotikum-kúrát. A fiamnál már 3 antibiot. kúrán túl voltam, mikor hallottam erről a cseppről, most nem várom meg az elsőt. :)
19 hetes kismama
Kedves Utolós válaszoló!
21:38-as válaszadó vagyok, és nagyon szépen köszönöm hoyg szóltál erről!
Elolvastam, és jól megdöbbentem.
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!