Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Influenza ellen hogy védekeztek?

Influenza ellen hogy védekeztek?

Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Sem a terhesség, sem a szoptatás alatt nem szedhető sajna semmi, csak a vitaminok maradnak, meg plussz C vitamin. Ezen kívül kerülni kell mostanában a nagyobb bevásárló központokat, vagy ahova több ember jár.

Legalábbis én igy teszek. 10 hetes terhes voltam, tavaly ilyenkor nagyon beteg lettem, csak hagyma teát ittam, vitaminok, és pihenés. Ja meg homeopátia.

Mostmár nem csak magamat, hanem a picit is féltem.

4 hónapos kiscsaj anyukája

2009. jan. 26. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
mandarinnal.Komolyan: naponta megeszünk így a téli időszakban másfél -két kilót hárman.Ez tavaly is bevált
2009. jan. 26. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Mandarin, kivi, grapefruit.
2009. jan. 26. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok, kiegészítés:

Amikor csak teheted, kerüld a nagyon forgalmas helyeket. Ha dolgozni mész tömegközlekedéssel, akkor is jelent valamit, ha utána nem tescozol, vagy nem camponazol... :)

Mióta én babát várok, azóta a patikába is a párom megy, - mert az még egy szuper kis gócpont!

2009. jan. 26. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Nyomom a gravidát, a C vitamint 2000mg/nap, kalciumot és mellette a férjem hoz visz.

Szerencsésnek mondhatom emiatt, de az babavárás elején elkaptam egy csúnya influenza szerűt és majdnem vetélés lett a vége, mert a baktérium bekerült a véréramba és ott is maradt, mivel gyógyszert nem szedhettem. (az első trimeszterben még az antibiotikumok is nagyon károsak lehetnek a magzatra)

Egyél sok gyümölcsöt még. És lehetőleg a bkv-t kerüld, ha nem megy, akkor a szád elé a sálat.

Ez most nagyon problémásan hangzik, de inkább ezt, mint egy influenzát.

2009. jan. 26. 16:16
 6/10 anonim ***** válasza:
homeopátiával + sok gyümölccsel + aloe vera gél: oscillococcinum
2009. febr. 8. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Homeopátiás cseppek vannak influenza ellen meglőzésre is (Aflubin).
2010. febr. 5. 20:42
 8/10 anonim válasza:
Az Aflubint lehet kúraszerűen (intenzíven) is alkalmazni, mint a hasonló homeopátiás készítményeket?
2010. febr. 12. 18:38
 9/10 anonim válasza:
Szerintem simán. De amúgy én, amikor szezon van, akkor szoktam venni belőle, hogy megelőzzem az ágynak dőlést.
2010. szept. 28. 15:24
 10/10 anonim válasza:
Köszi, kipróbáltuk és működik az Aflubin
2010. szept. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!