Ti mennyi önéletrajz szétküldése után kaptatok munkát?
Figyelt kérdés
És mennyi idő után?2013. jan. 15. 15:19
11/22 anonim válasza:
Sehány. Pedig adtam már be a legkülönfélébb területekre, még hólapátolásra is, meg hát rengeteg gyárba.
Munkát csak kapcsolatokkal, ismerőssel (protekcióval) lehet normálisan találni. Nekem legalább is eddig java rész így volt. Feleségemnek is, sőt, mindenkinek körülöttem. Kapcsolatok, tájékozottság.
12/22 anonim válasza:
7 éve (pályakezdőként) 41 önéletrajz - másfél hónapon belül elhelyezkedtem, most: 33 pályázat és most is másfél hónap alatt sikerült.
13/22 anonim válasza:
1. után, 2 hét alatt. (kapcsolatok)
14/22 anonim válasza:
Változó, a jelenlegi munkámnál a munkaadó keresett meg, hogy dolgozzak nála, az előző munkám egy ismerős ajánlotta, de olyan is volt hogy vagy száz önéletrajzot szétküldtem, mire találtam valamit.
Átlag nincs, illetve nyilván lehet számolni, de hülyeség. Akkor már a módusznak több értelme van.
15/22 anonim válasza:
Tavaly júliusban végeztem az egyetemen, azóta 6,5 hónap alatt több mint 200 pályázatot adtam le, kétszer hívtak interjúra, eddig sehova se vettek fel...
16/22 anonim válasza:
Fel kéne tenni a kérdést újra, végzettséggel együtt is, úgy lenne az igazi.
17/22 anonim válasza:
Használhatatlan vendéglátós OKJ, 3 idegen nyelv min. középfokon ---- több mint 1000 elküldött életrajz 2,5 év alatt és még mindig semmi.
25/F
18/22 anonim válasza:
Utolsó, ez durva.. Formailag biztos rendben van az önéletrajzod?
19/22 anonim válasza:
panther3: csak itthon próbálkozol? Külföldön fele ennyivel helyezkednek el...
20/22 anonim válasza:
1 érettségi, meg 3 haszontalan nyelv azért nem világot megváltó. Gondolom román, lóvári, meg angol -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!