Jogos ez az érzés?
Figyelt kérdés
Családi vállalkozásban dolgozom amit nem szeretek viszont szüleim nem törődnek vele mert azt mondják hogy inkább nekem adják a pénzt mint idegennek na meg h magamnak csinálod.
Férfiként nem érdekel a parfüm a műköröm a smink és ehhez hasonló dolgok amiket árusítunk. Sokszor olyanokat kérdeznek a vásárlók amiről lövésem sincs és nagyon kellemetlen nem tudok rá választ adni; egyszerűen nem szeretem amit csinálok és nem is érzem magam hasznosnak. Unott fásult céltalan vagyok.
Eddig egy munkahelyen volt azt szerettem viszont mondvacsinált indokok miatt el kellett onnan jönnöm két éve, de ezt még minden mai napig nem dolgoztam fel.
2020. aug. 31. 16:51
1/5 anonim válasza:
Megbecsűlhetnéd amit van. Sokkal rosszabb egy olyan helyen ahol van sok tahó és a főnök is csesztet..
2/5 anonim válasza:
Ha ennyire utálod és ennyire nem érdekel, akkor jogos. Én a helyedben nem maradnék sokáig, keresnék tőlük független munkahelyet, akkor is, ha ennek sértődés az ára. Sértődjenek meg, megsérődve is képesek lesznek helyettesíteni, ha te meghúzod a határt és nemet mondasz.
3/5 anonim válasza:
Ez valójában egy belső harc a felnövésedért, tisztában vagy vele?
4/5 A kérdező kommentje:
3as ezt hogy érted?
1: nyilván minden éremnek két oldala van, van előnye hátránya a családi cégnek...
2020. aug. 31. 17:17
5/5 anonim válasza:
Nyílván mindennek van előnye ès hátránya is. Nem ez a lènyeg. Mindenesetre ha nem szereted, ennyire távol áll tőled, akkor nem èrdemes ebben maradnod. Mindegy, hogy a szüleid mit gondolnak, vagy mondanak. Ideje felnőnöd, az az idő már elmúlt, hogy azt kelljen csinálnod, amit ők mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!