Létezik ilyen sikersztori ? Kismama nem ment vissza
dolgozni alkalmazottnak hanem saját vállalkozásba fogott
ahol kötetlenül dolgozhat és jut ideje a gyerekre is.
Én ilyen vagyok, a második gyerekem 8 hónapos korában vágtam bele. De nem találtam fel a spanyol viaszt, ugyanazt csinálom katás vállalkozóként, mint korábban alkalmazottként. Csak szereztem saját ügyfeleket, és amikor lett legalább annyi, amennyivel megkerestem az addigi fizumat, felmondtam. Nem lettem milliomos, de egy napi kb 4 órának megfelelő munkamennyiséggel keresek mostanra 2-2,5x annyit, mint a munkahelyemen annoteljes állásban, az idegeim pedig lényegesen jobb állapotban vannak :D A munkaidő kötetlen, csak határidőim vannak, amiket tartanom kell. Marketing terület egyébként (nem MLM, nem dolgozom senki alatt/mellett, teljesen egyedül csinálom).
2020. aug. 23. 21:33
Tök jó, irigyellek kérdező, hogy néhány csehvel, japánnal, angollal, stb. való üzleti kapcsolat alapján ismersz egy egész nemzetet! Bárcsak én lennék ilyen jó emberismerő! Biztosan pszichológus vagy valami társadalomkutató lehetsz amikor nem gyesen vagy. Próbálj meg olyanba belevágni, amihez értesz, ne olyanba, amit mások már megcsináltak.
2020. aug. 23. 23:07
13/21 A kérdező kommentje:
Értelmes választ nem tudtál írni a kérdésre, nem tudom miért túráztatod itt magad. Megértettem az álláspontod de leszarom.
Ha valaki gyesen volt írt egy appot és passzívan milliókat kaszál vele, ettől neked még nem fog csattintásra menni!
2020. aug. 24. 09:23
Normálisan válaszoltam, miért kellett lepontozni?
9
2020. aug. 24. 09:58
@Kérdező
A válasz: igen, létezik ilyen sztori. Például a feleségem 3 kicsi gyerek mellett nem ment vissza dolgozni, hanem saját vállalkozásba fogott. Több ilyen is van a környezetemben.
Viszont itt a GYK-n név és arc nélkül mindenki azt ír ami akar, mindenki az hisz el amit akar. Inkább próbálj meg a környezetedben ilyen embereket találni, vagy a közösségi oldalakon, csoportokban, ahol arccal és névvel vannak fent az emberek. Ott nagy valószínűséggel lesz az illetővel közös ismerősötök is.
2020. aug. 24. 10:19
Köszi a lepontot. Savanyú a szőlő?
2020. aug. 24. 11:46
2020. aug. 24. 12:33
19/21 A kérdező kommentje:
Kötözködő barátunk pontoz le mindenkit aki normális választ ad.
Úgy látszik ma is csalánra hugyozott.
Kérdező, ne zavarjon hogy 3 ember "pontozott" le mindenkit és egyik se én voltam (mellékesen nem a válaszokkal van gondom, hanem a kérdéssel szóval nem pontozgatok válaszokat ha a kérdezővel van baj :) )
2020. aug. 24. 23:40
Kapcsolódó kérdések: