Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » El lehet érni egy sikersztorit?

El lehet érni egy sikersztorit?

Figyelt kérdés
Ugye az ember megannyi "sikertörténetet" olvas, vagy lát a TV-ben. Hogy a tehetség meg a kitartás stb.... meghozza a gyümölcsét. Ez valóban igaz? Ha van egy ember aki pl:nem okos, de nem azért mert nem akar tanulni csak egyszerűen nem okos annyira hogy bekerüljön mondjuk egy egyetemre vagy főiskolára, de mondjuk nagyon tehetséges sportoló, de a családja is szegény és nem tudják támogatni, akkor ha kitartó lehet hogy esetleg elérjen valamit, netalán meggazdagodjon?

2014. jan. 4. 22:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
El lehet érni sikersztorit, de meggazdadogni kevés embernek sikerül.
2014. jan. 4. 22:20
 2/19 A kérdező kommentje:
akkor mitől számít sikernek?
2014. jan. 4. 22:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Van, akinek nem csak a pénz számít. Ha érdekel nekem is van egy fél sikertörténetem, ami nekem sokat jelent. Persze a félből egészet is szeretnék és hajtok is érte.
2014. jan. 4. 22:40
 4/19 anonim ***** válasza:
37%

Az már eleve kudarc, hogy neked a siker=pénz.

Sürgősen gondold át az életedet, mert itt protekció nélkül elég kevés embernek sikerül meggazdagodnia, és aztán lehet azon rágódni, hogy milyen sz.ar az élet. Sajnos az emberek 99 % itt olyan, mint te, azért is megy a rinya folyamatosan.

És ha van egy szakmád, amit szeretsz? És ha vannak szép gyerekeid, szerető párod? Az nem sikersztori?

Persze, értelek, elvileg ez alap, de elég kevés embert ismerek, akiknek ez megadatott. Nekem igen.

2014. jan. 4. 23:12
 5/19 A kérdező kommentje:

Lehet hogy szomorú pedig ez van. Akárki akármit mond jelenleg a pénz a világ ura. És akinek pénze van az VALAKI.

"És ha van egy szakmád, amit szeretsz?"

erre nem tudok mit mondani ez valóban jó dolog.

"És ha vannak szép gyerekeid, szerető párod? Az nem sikersztori?"

Igen, ez is fontos de ha vannak akiket szeretsz, de nincs egy kanyi vasad sem arra hogy megadj nekik mindent akkor mit ér az egész? A szeretet? nem filmekben vagyunk ahol a végén jön a happy end és mindenki boldog...

"Persze, értelek, elvileg ez alap, de elég kevés embert ismerek, akiknek ez megadatott. Nekem igen."

Mi a te sztorid?

2014. jan. 5. 00:04
 6/19 A kérdező kommentje:

"Van, akinek nem csak a pénz számít. Ha érdekel nekem is van egy fél sikertörténetem, ami nekem sokat jelent. Persze a félből egészet is szeretnék és hajtok is érte."

Hogyne érdekelne.

2014. jan. 5. 00:05
 7/19 anonim ***** válasza:
28%
Attol lesszel sikeres, hogy elered az altalad kituzott celokat. Ha te egy alkoholista csoves akarsz lenni, akkor kimesz az utcara szakadt ruhakban iszol es kintalszol. Maris kesz a siker sztori:)
2014. jan. 5. 00:05
 8/19 A kérdező kommentje:

"Az már eleve kudarc, hogy neked a siker=pénz."

Akárhonnan nézem a siker mindig hozott/hoz magával pénzt is.

2014. jan. 5. 00:06
 9/19 A kérdező kommentje:

"Attol lesszel sikeres, hogy elered az altalad kituzott celokat. Ha te egy alkoholista csoves akarsz lenni, akkor kimesz az utcara szakadt ruhakban iszol es kintalszol. Maris kesz a siker sztori:)"

Ha valaki kitűz maga elé egy célt akkor az értelemszerűen az hogy minél magasabbra jusson nem? ebben az esetben nem értem a felvázolt példát.

2014. jan. 5. 00:07
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

3-as vagyok:

Nekem sokat számít, hogy azt tanulhatom, amit szeretek. Idén kezdtem az egyetemen programtervező informatikus szakon. Igaz, hogy szegény családból származom, de rengeteg erőfeszítéssel eddig eljutottam.(Elég rögös volt az út eddig is.) Véletlenül egy jól fizető szakma, ami érdekel.

Ez eddig a fele. Ha befejezem a képzést, akkor lesz egy teljes sikertörténet. Persze tudom, hogy nem elég az egyetemi anyag, de mivel szeretem a programozást, ezért azt már magamtól is tanultam, tanulom és tanulni is fogom.

2014. jan. 5. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!