Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » El lehet érni egy sikersztorit?

El lehet érni egy sikersztorit?

Figyelt kérdés
Ugye az ember megannyi "sikertörténetet" olvas, vagy lát a TV-ben. Hogy a tehetség meg a kitartás stb.... meghozza a gyümölcsét. Ez valóban igaz? Ha van egy ember aki pl:nem okos, de nem azért mert nem akar tanulni csak egyszerűen nem okos annyira hogy bekerüljön mondjuk egy egyetemre vagy főiskolára, de mondjuk nagyon tehetséges sportoló, de a családja is szegény és nem tudják támogatni, akkor ha kitartó lehet hogy esetleg elérjen valamit, netalán meggazdagodjon?

2014. jan. 4. 22:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Brian Tracy - Phoenix szeminárium

Töltsd le ncore-ról.

Szívesen.

2014. jan. 5. 01:18
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj veled, hogy tök üres az életed, nincs semmi ami érdekel, de úgy látod, hogy ha lenne pénzed, akkor tök izgalmas lenne minden.

Én akit ismerek és sikeres, az azért lett az, mert mániákusan érdekelte egy adott dolog. Zene, programozás, gyümölcstermesztés - akármi.

De ez még nem elég, először jön az éveken át tartó munka és lemondás, utána esetleg dől a lé.

Ha valamiben megtalálnád az életed értelmét, akkor annyira nem vonzana a pénz azon felül hogy legyen hol lakni és mit enni.

Nem hiszel most nekem, de ha az a célod hogy meggazdagodj, ugyanolyan üres lesz az életed, mint most.

És én elég sok embert ismerek, aki egy senki, hiába van pénze. Kiszáll a Mercedes-ből, de a háta mögött nevetnek rajta...

2014. jan. 5. 09:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Elbizony.

Csak kőkemény meló,és hiába jöttök protekció ez az amaz,kellenek célok.

Csinálj célfüzetet írd le mit akarsz,és képeket hozzá.

Brian Tracy-Phoenix szeminárium

Rhonda Byrne-A Titok

Kiyosaki könyvei

Ezeket órabérben olvasd a TV-t meg kösd ki mert sikeres ember nem néz TV-t csak olvas.

Ott van Donald Trumph napi 4 órát olvas és senki nem mehet be az olvasó szobájába ha ott van.

És igen a pénz=siker,bárki bármit mond jöhet közhellyel,hogy így meg úgy de fontos,minden pénzbe kerül,odamész ahova akarsz azt csinálsz amit akarsz.

Szeretetből nem veszel Porschét,viszont pénzhiány válást is okoz.

Szóval nem tudom mit tanulsz de mint az őrült kapcsolj rá,tanulj éjjel nappal,képezd magad,buli helyet te olvassál,ha a barátaid lekockáznak akkor is csináld,nehéz lesz míg ők partiznak de addig tanulsz meg olvasol,de gondolj a luxusra meg a céljaidra és egyből fog menni.

2014. jan. 5. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, 42 %-ban vagyok hasznos. Szánalmas. Nézzétek meg Braziliát, sokkal szegényebbek nálunk, mégis mindenki mosolyog. Nézzetek meg itt egy gazdag embert, savanyúbb, mint az utolsó csöves.

És megint a végletek, a multimiliomos és s csöves közt azért van egy kis átmenet, nem gondoljátok?

Ott van pl. a némettanárom. A férje is tanár. Egy 50 m2-es panelban laknak 2 gyerekkel, imádják egymást, szeretik a munkájukat. Nem éheznek, sőt, néha még nyaralni is elmennek. Nem sorolnám a nagyon gazdagok közé őket, mégis boldogok.

Az én sikersztorim? Van egy férjem, 2 szép gyerekem. A környezetemben az összes korombeli nő már elvált, vagy meddő, mert 40 éves korukig vártak a gyermekkel. Akkor meg már nem sikerült. Karriert építettek. Megérte?

A munkám egyszerű, havi 250.000 nettót keresek vele. Nem éhezünk. Nem vagyok gazdag. Boldog vagyok.

Te sosem leszel az, mert akármennyid van, nem fogod vele beérni, és az embereket is aszerint osztályozod, hogy mennyi pénzük van.

2014. jan. 6. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért utolsó ez nem ilyen egyszerű,mert pl.:Szilveszterkor beszéltem egy komoly vállalkozó házaspárral,figyelj:,,Azért nem mentünk a sárvári Spirit Hotelbe most mert már nem volt helyünk,többször járunk oda évente van,hogy havi 2-ször is."

Közép-Európa legszebb legjobb szállodája.

Tehát ezzel azt akarom mondani,ha pénzed van akkor nem szalonát eszel hanem amit akarsz nincsen korlát semmi ,minden a tiéd lehet akármi,amit csak akarsz,ennél jobb dolog nincs amikor tudod,hogy nincs határ amit akarok az az enyém,odamegyek akivel amikor akarok.

Ez a lényeg.Plusz hozzá az egészség ennyi a többit megvesszük.

2014. jan. 6. 22:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, és a kedves vállalkozó barátod hogy viselte, hogy nem jutott be a szállodába? Mély depresszióba esett? Ugyan már. A boldogság nem azt jelenti, hogy bármit, és bármikor megveszel, mert van rá pénzed. Ezek csak tárgyak, dolgok. Nem fontosak. Ilyen hozzáállással soha az életben nem leszel boldog.
2014. jan. 7. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy a boldogság nem a pénzből lesz, de általában ezeket a süket dumákat azok nyomják, akiknek nincsenek anyagi gondjaik. És nem azt mondom, hogy gazdagok, csak rendben vannak anyagilag. Előttem írta valaki, 250-et keres. Máshol a 2 szülő együtt nem keres meg ennyit. Nem a pénz boldogít, de a hiánya nagyon meg tud keseríteni. Ilyeneknek tanácsolnám, próbálja ki, hogy a havi bevételeiből csak a minimálbér összegét tartsa meg, a többit adja rászorulóknak, aztán nézzük meg pár hónap múlva, akkor is ugyanazon a véleményen lesz-e.
2014. jan. 7. 19:27
 18/19 A kérdező kommentje:

"Nem a pénz boldogít, de a hiánya nagyon meg tud keseríteni"

Ez egy fontos dolog igen. 250.000FT? Valóban nem akarnék én gazdag lenni, ennyivel is beérném. És igen valaki írta előttem azt hogy "a pénz nem számít" és társait olyanok írják akiknek nincs anyagi problémájuk. Egyszer próbálják ki hogy megfelezik a fizetésüket, az egyik felét félreteszik, a másik feléből meg próbálnak meglenni és ehhez még mosolyogni is.

Ezt nem sértésnek szántam, és amúgy is köszönöm az eddigi válaszokat, sok érdekes volt köztük.

2014. jan. 9. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:

"Egyszer próbálják ki hogy megfelezik a fizetésüket, az egyik felét félreteszik, a másik feléből meg próbálnak meglenni és ehhez még mosolyogni is."

Kötözködésnek írtad, viszont pont ez a meggazdagodás kulcsa. Hiába keres valaki 250.000-et, ha azt mind elkölti. Ez esetben ugyanis anyagilag ugyanott tart, mint aki minimálbérből él.

2014. jan. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!