Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vízszerelőként milyen számlázá...

Vízszerelőként milyen számlázási módot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Jelenleg számlatömbbe írok, viszont szerdától ugye jön az új rendszer. Vannak magánszemély és cég ügyfeleim is. Köztük sokan olyanok, hogy nincs e-mail cím meg ilyesmi, vagy nem akarja megadni, szóval az írok telefonon számlát és kiküldöm e-mailben nem játszik. Úgyhogy a kérdésem inkább arra irányulna, hogy használjam szerintetek továbbra is a kézi tömböt és rögzítsem egyesével a számlákat, vagy pedig érdemes beruházni 60-70 ezret egy blokknyomtatóra, hogy telóról tudjam rögtön nyomtatni nekik?

#számlázás #számlatömb #onlin számla #blokknyomtató
2020. jún. 29. 10:31
A kérdező szavazást indított:
Maradjon a számlatömb és a kézi jelentés
Megéri beruházni blokknyomtatóra
4 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én folytatom kézileg a számlakitöltést, 4 napod lesz lejelenteni ennyi a változás
2020. jún. 29. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, a 4 napot tudtam, meg a kötelező adószám feltüntetést is. Csak agyalok rajta nagyon, hogy beruházzak egy ilyen kis gépre, csak nem túl sok véleményt olvastam róla, szóval nem tudom, hogy működne-e rendesen mondjuk egy billingoval vagy szamlazz.hu-val.
2020. jún. 29. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Nézd , a kézi nem jó? Nehéz elképzelni hogy napi 1 nél több céges ugyfeled van. Ez akkor 4 naponta 4 számla. Nem nagy ügy
2020. jún. 29. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, de januártól a nem cégeseket is jelenteni kell. Abból meg vannak napok amikor jóval több is van.
2020. jún. 29. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még azt nezd még hogy nyugtat adhatsz e. Szerintem igen, mert azt nem kell feltölteni. És vizszerelokent pénztárgép se kell
2020. jún. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!