Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Vízszerelőként dolgozom évek...

Jokennyo05 kérdése:

Vízszerelőként dolgozom évek óta azt hallom nagyon olcsón dolgozom! Tudom minden szabad áras de ti mennyiért dolgoztok szakmán belül? Nem pesti árak érdekelnek elsősorban, fürdő kiállások, wc csere, szerelési óradíj! Köszönöm előre is a segítséget!

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fejér-Pest megye határán lévő település.

Egy vegyes tüzelésű kazán bekötését 65 ezerért csinálta meg (számla nélkül) az egyik helyi épületgépész vállalkozó a segédjével.

December elején reggeltől délutánig dolgoztak rajta.

Ebből az anyag (amit ő hozott, visszacsapó szelepek, golyósszelepek, idomok stb) olyan 25 körül lehetett.

Tudom ez nem konkrét válasz a kérdésedre, de szakmába vág és nem sokban különbözik egy fürdőszobai gépészettől.

2020. febr. 7. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

nekem 9 radiátort 120e ft-ért szedtek le, és raktak fel újakat helyette. ez csak a munkabér.

simán kifizettem, mert ő legalább olyan időpontot mondott, ami nekem megfelelt. kb. 2 gyenge napi meló volt neki.

fejér megye.

2020. febr. 7. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

nálam most cseréltek wc tartályt egyebet

a munkadíj ugy volt hogy 20 ezer az alap, utána minden megkezdett óra 9000 forint

Eléggé magasak a szakik munkakóra díjai szerintem.

2020. febr. 7. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? Hány ember órabére az a 9000 pengő?
2020. febr. 8. 05:10
 5/8 anonim ***** válasza:
21%

Ez a kérdés kamu !

Ha valóban vízvezeték szerelőként (nem vízszerelő) dolgoznál pontosan tudnád az árakat.

2020. febr. 8. 12:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu okoska! Abban dolgozom, persze nem tudom igaz azért mondják,hogy olcsó vagyok!
2020. febr. 8. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

nálam egy szaki dolgozott

wc tartályt cserélt, ugy hogy odébb is lett téve mint ahol eddig volt, vagyis volt kis furás faragás

39000 et fizettem ugy hogy a wc tartályt is a a szaki hozott

2020. febr. 9. 11:52
 8/8 arpi1969 ***** válasza:
58%
lyó ha van egy fix állás is a nyuggíj miatt
2023. nov. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!