Elsősorban építkezni szeretnénk. Minimum 120 nm2-re gondoltunk a párommal. Ennek megvalósítása hogyan kerülhetne sorra hamarabb?
Az építkezés a jelenlegi árakon 300-350ezer/m2, ez egy 120m2-es ház esetében 40-42millió és nincs benne a telek, a kertrendezés, kerítés.
Én azt mondom, hogy a 20millió is hatalmas összeg, nem megy ropsz-ropsz összerakni, különösen 2 gyerek mellett, amikor te nem fogsz tudni dolgozni egy darabig.
Egyetlen megoldást látok, aminek realitásalapja is van, a kedvező, fixkamatozású lakáshitel meg a CSOK, amit most készülnek személyesebbé tenni.
Neked még van 3,5 éved sz iskolából, pályakezdőként nem lesz az egekben a fizetésed, de a jelenlegi rendszer szerint úgy a hitelhez, mint a CSOK-hoz kell valamennyi munkaviszony, hogy megkapjátok. És természetesen a hitellel, mint megoldással meg kellene barátkoznod. A közel 50 milliós építkezést meg hagyd a fenébe, nagyon jó
kész házakat lehet kapni a feléért, ha van rá keret és nem feltétlenül Budapestben gondolkoztok.
Ezek szerint a sok lepontozósnak elég a "120 nm2".
(már ha egyáltalán sikerült felfogni)
Semmi probléma, csak elírtam. Az oldalakon "nm"-ként van feltüntetve, mint mértékegység, így lett m2 helyett nm2. Tudom mire gondoltál,a hibámért elnézést. De aki érteni akarja, az érti.
Az eddigi válaszok annyira nem jó-hiszeműek..albérletbe semmiképp sem mennék babával, és addig semmiképp sem szeretnénk babát,ameddig nincsenek biztosítva azok a feltételek,amik szeretnénk,hogy legyenek.
3-as, 6-os vagyok.
Ne akard a tökéleteset.
Ne szabj feltételeket, hogy mikor jöhet a baba, mert mindig lesz valami ami majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!