Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehet ezen túllépni? Nem...

Hogy lehet ezen túllépni? Nem merem elkérni a munkámért a megfelelő pénzt!

Figyelt kérdés
Vállalkozó vagyok. A kezdetektől fogva olyan problémával küzdök, hogy nem merem elkérni a munkámért azt a pénzt, ami jogosan megilletne, mert szó szerint rosszul érzem magam miatta. Nagyon szeretem a munkám és jól is csinálom, de alkalmazottként megszoktam, hogy éhbérért dolgozok, és most lelkifurdalásom van, hogy sokkal többet keresek. Hogyan lehet ezen túllépni? Teljesen idiótának érzem magam emiatt :(
2020. jún. 25. 14:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Mindig olcsóbban dolgozok, mint mások, mert nincs pofám magasabb árat kérni, abból indulok ki, hogy másnak sincs pénze, és nem tudja kifizetni. Pedig ez nem így van, attól, hogy én csóró beállítottságú vagyok, más még nem az. Mégsem tudok máshogy gondolkozni...
2020. jún. 25. 14:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a helyzet: meg kell tanítanod magadat rá, hogy ennyiért dolgozol és kész. Önbecsülésed hogy áll?
2020. jún. 25. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy ilyen pesszmista gondolkodással, hogy lehetsz egyáltalán vállalkozó?
2020. jún. 25. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de átérzem, én is ilyen vagyok.
2020. jún. 25. 18:38
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as, egyáltalán nem vagyok pesszimista, ezt bárki megmondhatja, aki ismer. Ez teljesen más dolog.
2020. jún. 25. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, úgy 5 éve. Aztán egyszer egy havi munkára el akartam kérni 100.000-et, többet nem mertem. De sírt az ügyfél, hogy az milyen sok, most nem megy jól a bolt. Végül 70 körül fizetett. Másnap láttam a csávót egy vadi új BMW-ben. Azóta minden munkánál vastagon számolok és a végösszeget még felszorzom másféllel.
2020. jún. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!