Hol találok olyan megbízható embert aki szeretne vállalkozni?
"Hello, Az üzlethez én adom az ötletet. A töke illetve a befektetés ami kell hozzá abba 0 a rizikó! És válságálló is."
Na jobarat, ebbol a 2 mondatbol kiderul, hogy a) fogalmad sincs semmirol, vagy b) tudatosan hazudsz. Kockazat nelkuli befektetes nincs, valamirol azt allitani hogy 'valsagallo' az joindulattal csak butasag, kevesbe joindulattal meg lepre csalas. Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, miert nem kersz valamelyik kereskedelmi banktol vallalkozoi kolcsont?
harom evvel ezott? ejha, es most mennyi, nulla? mint a Kairos, meg a tobbi piramisjatek?
semmit nem jelent a tobb evvel ezelotti teljesitmeny, te is tudod, mas is tudja. most mar legalabb biztos hogy nem hulye vagy, hanem balekokat keresel.
Eddig 2x kérdeztem meg, hogy mennyi az a minimális tőke, de úgy látom, nem haladunk előrébb, 2 nap után sem.
Léptem. Komolytalan.
Komolytalan es ertetlen vagy, igy a valaszom az, hogy sehol nem fogsz talalni tarsat.
Ez nagyjabol olyan, mint egy allashirdetes, ahol nem irjak le, hogy mi lesz majd a munkakorod, majd ha felvettek, megtudod.
Vicc kategoria. Es meg csak semmi komolyat nem kerdeztek toled.
Kérdező, most már vedd le azt a rohadt nagy mellényedet, mert meguntam a szórakozásodat.
Megkérdezted, hol találsz olyan embert, aki rendelkezik minimális tőkével és dolgozni akar. Nos, tőkém is van, a munkától sem félek.
"Most azon gondolkozik.. egyáltalán van e annyi pénze?"
Mennyi basszus??? Sem privátban, sem itt nem írtad ki, hogy MENNYI TŐKÉRE LENNE SZÜKSÉG??? Ez aztán rohadt nagy információ, amit nem lehet elárulni.
Ezennel jelentettem a kérdésedet, mert úgy látom, csak kötözködni akarsz - komolytalan ember.
Aki ennyire homályos és köntörfalazik, azzal most már akkor sem kötnék üzletet, ha TE FIZETNÉL NEKEM!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!