Takarító vállalkozás, hol találjak megbízható embert magam mellé?
Adott egy takarító vállalkozás, nagyon sok a munkám már nem bírom egyedül. Lenne egy csomó új ügyfelem de nem tudom belepréselni az időmbe. Napi 10 órát dolgozom heti 7 napban.
Sajnos nincsen olyan ismerősöm aki szeretne ilyen munkát vállalni, ti hogyan találnátok megbízható embert magatok mellé?
Órabér 1500ft/h
Várom az ötleteket ))
Sajnálattal hallom..
Gondolkoztam azon is hogy keresek olyan iskolát ahol ilyen szakképzettséggel végeznek a diákok, de sajnos itt a városban nincs ilyen lehetőség. Vagy munkaközvetítő, de ott elég érdekes emberek vannak.. az a baj ötletem sincs.
Te melyik városban vagy?
Budapesten van Épületvillamossági iskola, nem gondolkoztál azon hogy elmész és szórólapokat osztogatsz a végzős diákoknak? Igaz 90%-át nem fogja érdekelni, ha szerencséd van csak lesz 1-2 ember..
Most azon gondolkozom hogy névjegykártyával elmegyek hotelbe-szállodákba megpróbálom úgy de ez már sajnos nagyon gáz..
"Gondolkoztam azon is hogy keresek olyan iskolát ahol ilyen szakképzettséggel végeznek a diákok, de sajnos itt a városban nincs ilyen lehetőség"
Ki kell ábrándítsalak: ha lenne, sem működne ez a dolog, ugyanis a mai fiatalok többsége - tisztelet a kivételnek -nem akar fizikai munkát végezni, főleg nem takarítani. Ha mégis találnál valakit, akkor vagy nem megbízható, gondol egyet, nem megy be dolgozni, vagy nem végez minőségi munkát.
Takarító vállalkozásom volt szintén, ismerősömnek is - hasonló problémával küzdöttünk :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!