Hol találok olyan megbízható embert aki szeretne vállalkozni?
Figyelt kérdés
Van minimális tőkéje és szeretne is dolgozni?2020. jún. 13. 11:23
1/24 anonim válasza:
Milyen vállakozásra gondoltál?
Megkereshetsz privátban is
2/24 anonim válasza:
Es te mit adnal a bizniszhez? Mert a penzt meg a munkat o adna, azt latom, de te mit tudsz?
3/24 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, tőkém is van. A legnagyobb problémám, hogy nem akarok társulni senkivel. Egyedül akarom vinni a vállalkozást és nem más miatt tartani a hátamat és vállalni a felelősséget.
4/24 anonim válasza:
1.- mit értünk minimális tőke alatt?
2.- milyen vállalkozásra gondoltál, mit kellene csinálni? MLM?
3.- engem nem kereshetsz meg privátban, itt írd le , légyszi, hátha mász is érdekel.
6/24 A kérdező kommentje:
természetesen 100% ban leinformálható legális dologról van szó, semmi kamu.
2020. jún. 14. 00:07
7/24 anonim válasza:
Akkor miért nem írod le, miről van szó?
8/24 anonim válasza:
jajj nem erted, hat akkor ellopjak a jo otletet es mas megcsinalja, hat ez titooook....
9/24 anonim válasza:
8-as, de még arra a akérdésre sem válaszolt, hogy mennyi minimális tőke kell hozzá? Ez pedig azért némileg meghatározza az emberek hozzáállását: van annyi vagy nincs - ezt azért csak jó lenne tudni...
10/24 anonim válasza:
persze hogy nem, mert csak egy unatkozo szunidos kozepiskolas. se penze, se dolgozni nem akar, de feltalalta a spanyolviaszt es most keres valami balekot aki ot majd jol megtamogatja soook penzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!