Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Görög Ádám mennyire hiteles?

Görög Ádám mennyire hiteles?

Figyelt kérdés

Tényleg ilyen egyszerű hogy indítasz egy vállalkozást, és HA befut akkor dől a lé? És hogy ő valami 4 milliót keres havonta itthon?

Vállalkozó akarok lenni, viszont eddig mindenhol csak pozitívat írnak róla. Mindennek van hátulutője, ennek gondolom az hogy ha nem fut be hiába fektettél milliókat bele, odavész. Egyéb esetleg?

2020. máj. 19. 15:35
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

Még nem szóltam hozzá ehhez a témához, de szeretném megerősíteni Ádámot, hogy nem egy "szélhámos".

Ádámnak csak a Tacit Pro tréningjét vásároltam (még) meg, ami egy 4-5 éves tréningsorozat pár bónusz webinárral. Annak a színvonala rendkívül magas, teljesen egyedülálló Mo.-n. Én olyan tréninggel - mint a Tacit Pro - még nem találkoztam, pedig aktívan követem az ilyesféle dolgokat.

Ha belegondolsz, 4-5 évvel ezelőtti tréningje olyan színvonalú amivel 99%-ban meg vannak elégedve (2021-ben is) az emberek akkor valamit jól csinál :) És ha 4-5 éve sikerült ilyen tréninget csinálnia akkor milyet csinálhat most? :) Gondolok a Gyorsítósávjára.

Egyszerűen aki fikázza Ádámot az vagy irigy rá vagy nem kedveli - többnyire azért, mert nem sikerült érvényesíteni a garanciáját "nyögvenyelt" indokkal -.

Lehet erre akármit mondani, ha valaki jobban tudja az csinálja meg utána.

2021. márc. 6. 17:39
 42/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Pont ezt a kérdést kerestem itt a gyakorin! Válaszokaz nem biztos, hogy találtam... szélsőséges, leszóló hangnem VAGY ajnározás VAGY maga Görög Ádám :)) Ezzel együtt tanulságos volt végigolvasni...

Még egy plusz szempont, ha még jár valaki erre, érdekelne, hogy mi a véleménye. Próbálom megfogalmazni bár nem lesz egyszerű. Illetve nem tudom mennyire siklottam át fölötte ha mégis volt erről szó.

Szóval, nincs itt egy olyan szál, hogy mindig "hozott anyagból" dolgozunk? Pl. termékismeret nélkül hiába akarsz webshopot indítani, alapvető old school marketing ismeretek nélkül nem leszel az online marketing császára, ne próbálkozz coach-sággal ha egy db saját problémát se oldottál még meg stb... persze sarkítottam és nyílván mindezek az ismeretek, készségek rengeteg elhivatott és kitartó munkával pótolhatók. Akár a képzés alatt, közvetlen utána is. Nem hiszem hogy ez a jellemző de biztos van rá példa.

Az, hogy Ádám nem ezt hangsúlyozza agyon, az ő részéről teljesen érthető.

Tegyük hozzá az állami felső(!)oktatás sem teszi! És ott is röpködnek a százezrek félévenként, ha teszem azt beiratkozol valamire amiről menet közben kiderül hogy mégsincs hozzá affinitásod. Az, hogy ezt néhány félévig "ingyen" teheted egy illúzió, ha más nem, azért, mert ezeket az állami finanszírozású féléveket akár később is magadba invesztálhatnád, amikor már van róla fogalmad mi a piacképes... úgy értem: NEKED piacképes. Ehelyett 7 félévet sokan (sokunk) elpazarolnak egy állami lehetőségből + még 1-2-t saját zsebből + ugye az elvesztett évek... amióta nincs külön felvételi a bsc-kre, ez halmozottan igaz lehet... Ehhez képest mondjuk nem hiszem hogy pénzkidobás 2-300 ruppó.

Ja, hogy a hozzászólók fele önerőből tanult mindent és már az első pillanatban tudta mire van szüksége... jó nekik :))

Hozzáteszem nem végeztem el egyik G. Á. tréninget se, egyszerűen csak érdeklődök.

Pontosan azért mert évek óta itt motoszkál ez a webshop téma. Rengeteg munkát kéne és hajlandó is lennék beletenni, ha a jelenlegi munkahelyem mellett ez beleférne. Sajnos tapasztalat, hogy nekem, így csak a szetforgácsolódás megy: munkaidő előtt/alatt/után belekapni 1000 dologba aminek aztán sose érsz a végére... kellenek a koncentrált, vezetett tréningek és ebben is, a leírások alapján, pl jól jöhet a Gyorsítósáv.

Én a meló mellett elvégeztem egy (2.) Bsc-t pont ezen okokból. Igaz, vért hugyoztam a végén és sose biztos, hogy megérte, de mivel voltak oktatók, vizsgák, fix szombati alkalmak, kénytelen voltam végigcsinálni, és elsajátítani azt az anyagot amit akartam évek óta.

Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ugyanez ment volna 3-4 év szombatonkénti jutúbozással is. És biztos vagyok benne, hogy nekem nem ment volna.

Ez lehetne egy második érv, de még visszatérek kicsit a hozott anyag tematikájához.

Én egész konkrétan webshopban gondolkozom mert van 1-2 termék amit szerintem lehetne úgy árusítani ahogy elképzeltem... de baromi jó lenne ehhez is kutatasokat vegezni és igazából azt se tudom, hol kéne kezdenem ... (a hogyanról igen, 10 éve :D próbáltunk oldalakat összehozni...) mindehhez elég masszív termékismeret kapcsolódik a részemről mert kb ezt tanultam. Hosszabb távon érdekel a gyártás is, ha úgy adódik, hogy ezt par év múlva itthon meg tudnám oldani, szuper lenne... milliókra nem vágynék havi szinten. Ha mindebből a jelenlegi munkahelyemnel szerenyebb beveteleim lennének de cserébe akkor és annyit tennék bele amennyit én akarok, már megérné.

2 suli, 7-8 év multis "tapasztalat", komoly egyéb 2-3 témában tett több éves tapasztalatgyűjtés után alkalmas lennék rá, azt hiszem.

Azért ez nem az a beszállasi szint mikor érettségi után elkezdesz ovb-zni és rájössz hogy sz/r. Tovabbra sincs 0 tapasztalatod tudasod affinitasod de elkezdesz online bizniszt építeni...

Ha meg nem jönne be, megint csak azt mondom nem vesztenék többet mint egy állami egyetemi félévvel.

Szóval se nem pro, se nem kontra, csak hangosan gondolkoztam...

2021. jún. 5. 11:12
 43/45 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még egy kicsit az "összekukázott anyagokról"... nagyon úgy látom hogy ez a mentalitás sokaknak fekszik Magyarországon (dolgoztam, tanultam másutt/másokkal és csak azért merek ilyet állítani): teljesen elvannak, teszik a dolgokat úgy ha mindent szó szerint össze kell kukázni, nincs is rá jobb kifejezés. Pl a mostani melómban kb személyiségzavarosnak vagy kikiáltva ha bedobod hogy 1-2 dolgot le lehetne tisztázni, rendszerezni, egységesíteni stb. illetve leugatnak ha egyaltalán kérdezni mersz. "Ott egy óriási szeméthegy, bányászd ki a választ, én is megtettem 3 éve!" kb ez a bevett általános szint egy magyarországi multi (!) cégnél is. Mi lehet egy kkvnál vagy az államnál...

Mindezt csak azért írom mert egyrészt érthető dolgok amik több évtized alatt alakultak ki. Aki "ilyenekbe' van", talán föl se fogja, hogy nem ez a normális. Sajnos sok szempontból tényleg sok minden használhatatlan ami hivatalos, szervezett stb. Megszokták az emberek.

Szóval nem csoda ha sokan azt mondják mindent inkább megtanulnak DIY módon, már ha egyáltalán tanulnának bármit is.

Másrészt meg tényleg van az a szint, helyzet ahonnan képtelenség ilyen eszközökkel (majd én megtanulom magamtól) továbblépni.

Summa summarum, minek kukázzak én, ha van aki megtette már helyettem? :)

2021. jún. 5. 11:25
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Visszakaptad végül a pénzedet, vagy csak a süket szöveg ment továbbra is?
2021. okt. 3. 14:20
 45/45 anonim válasza:
100%
Nekem csak az szúrja a szemem hogy az ő bevétele 95%-ban a tanfolyamból van és nem abból amit oktat.Wzzel el is mondtam mindent.Megbántam hogy megvettem a tanfolyamot.
2023. okt. 14. 23:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!