Görög Ádám mennyire hiteles?
Tényleg ilyen egyszerű hogy indítasz egy vállalkozást, és HA befut akkor dől a lé? És hogy ő valami 4 milliót keres havonta itthon?
Vállalkozó akarok lenni, viszont eddig mindenhol csak pozitívat írnak róla. Mindennek van hátulutője, ennek gondolom az hogy ha nem fut be hiába fektettél milliókat bele, odavész. Egyéb esetleg?
#20as vagyok.
#19, akkor ha jobban tetszik: finanszirozza a kiszedetését :). Lehet neked bármit mondani lehúzóan válaszolsz, kételkedve. Csináld utána ha ennyire megy.
#20:
Gyorsítósávját vettem meg. Minőségi kifogásom volt, amire nem hogy megoldást nem kaptam, hanem annyit mondott csak, hogy ez nem minőségi kifogás.
Érdekes módon mégis több posztja is volt utána facebook-on ugyanarról a témáról...
Hm... Nem marketing fogás. 😂
Akkor mond már meg nekem légyszíves, hogy azzal mennyire környezetszennyező, hogy Kínából szerzi a termékeket?
Ja, hogy ezt nem szabad így kimondani, mert akkor kijön, hogy tényleg marketing fogás.
Szervusztok!
Az elmúlt években több esetben is nagyon hasznos tanulság volt egy-egy kritika, amikből később értékes fejlesztéseket lehetett csinálni, úgyhogy mindig érdekes nekem elolvasni ezeket.
Szeretnék hozzászólni néhány olyan dolghoz, ami a korábbi kommentekben felmerült, és szerintem félreértés, vagy sajnos bizonyos esetekben a valóság elég jelentős elferdítése.
1, Alapvetően a kérdéssel vannak már problémák, feltételezem valaki olyantól származik, aki csak nagyon felszínesen ismeri a munkámat.
A Gyorsítósáv tréning egy 5 éve fejlesztetett SZAKMAI képzés, ahol a fő cél, hogy a résztvevők minden szükséges tudással rendelkezzenek, hogy egy online vállalkozást sikeresen tudjanak vinni (akár sajátot, akár kliensekét).
A tréningen a résztvevők mindent a gyakorlatban sajátítanak el, tehát kézzelfogható dolgokat kapnak minden esetben - nem valami elvont "marketingstratégia tervezést" tanítunk, hanem esetpéldákon keresztül, hogy egy konkrét részfeladatot (termékek beszerzése, hirdetés, oldalépítés, és még rengeteg más), hogyan kell megcsinálni lépésről-lépésre.
Ahogy rengetegszer hangsúlyozom, nincsen semmilyen bevétellel kapcsolatos ígéret, mert nincs ráhatásunk - olyan ez, mint ha biztosítanék egy remekül felszerelt konditermet, ahol minden adott az eredmények eléréséhez, de természetesen edzeni senki nem fog a kliensek helyett.
Mindezt mindig kiemelt helyen szerepeltetem a leírásban és infóesteken, tehát félreértés sem lehet ezzel kapcsolatban. Nem tudom, hogy ezek alapján hogyan következtethet valaki arra, hogy "Görög Ádám azt mondja, hogy csinálj vállalkozást, és dőlni fog a lé".
2, A #2-es hozzászólónak jelzem, hogy a coach teljesen mást csinál, ahogy fentebb kifejtettem, én 5 éve egy szakmai oktatást tartok.
Természetesen látom, hogy itt is arról van szó, hogy vélhetőleg 1-1 hirdetést láttál tőlem, és gyorsan következtetésekre ugrottál.
A "szélhámos coach"-ok közös jellemzői, hogy:
-bevételi ígéreteket tesznek
-azt mondják, hogy mindez könnyű
-úgy alakítják az üzleti modellüket, hogy minél több pénzt le tudjanak gombolni egy-egy emberről (akár az ajánlataik extrém magasra árazásával, akár sorozatos további ajánlatokkal, amiket meg kell még vennie a kliensenek, hogy tényleg haladni tudjon)
Ezzel szemben én:
-kristálytisztán jelzem, hogy semmilyen bevételi ígéretet nem teszek, a cél a tudás legkézzelfoghatóbb formában való átadása
-jelzem, hogy rengeteg dolgot kell megtanulnia a résztvevőknek, és ez egy rendkívül intenzív, tartós elköteleződést igénylő kihívás
-5 éve egy darab tréninget tartok csak, amit folyamatosan fejlesztettem, a korábbi résztvevők számára ingyenesen elérhető bővítésekkel
3, Az gyakran felmerül, amit a #3-as komment pedzeget, hogy mindezt ami a tréningben van, maguktól is ki tudják találni az emberek.
Ezt egyrészt a leghatározottabban cáfolnám, hiszen bár valóban vannak ingyenes és olcsó anyagok is ezekről a témákra, de természetesen a tartalom más - a legtöbb ingyenes anyag teljesen általános, csak a felszínt kapargatja.
Persze, van rengeteg videó, ami arról szól, hogy hogyan lehet "weboldalt készíteni", de mi arra koncentrálunk, hogy hogyan építsd fel és szövegezd be egy webshop értékesítő oldalát, és hogyan adj hozzá marketing megoldásokat, amik eredményeket hoznak.
Ilyen jellegű ingyenes anyagok pedig egyszerűen nem léteznek, mivel teljesen más szemléletben néznek az emberek Youtube-ot, mint egy tréninget. Tehát bár lehet, hogy a cím alapján arra gondolhatna valaki, hogy "héé, ez fenn van Youtube-on is" a valóságban ez a legkevésbé sem igaz, és az ingyenes videókkal rengeteg felszínes és egymásnak sokszor ellentmondó tanácsot találsz.
Másrészt, még ha így is lenne, az ingyenes anyagok repetitívek, átfedik egymást, nem úgy vannak kitalálva, hogy valaki A-Z-ig eljusson, hiszen ne legyenek kétségeitek, a tartalomkészítők a leginkább kattintásvadász, de könnyen feldolgozható tartalmakat szeretik.
Tehát még ha valaki össze is rakná ingyenes anyagokból és rengeteg gyakorlással (és számtalan zsákutcába futással) a tudást, akkor is igazából rengeteg időt pazarol, ami összességében rengeteg pénzébe kerül.
Az én tréningemet meg lehet venni 1 havi nyári munka béréből is (tudom, hogy sajnos sokakat messze alulfizetnek). Sokkal jobb taktika egy hónap intenzívebb munka bérét félretenni, befizetni a tréningre, ahol már számtalan kliensnek segítettünk, kiküszöböltük a problémákat, ráadásul tényleg könnyen érthetővé és élvezetessé tettem a tanulást az elmúlt 5 év fejlesztései alatt.
Ha valaki ettől függetlenül inkább a szabadidejéből áldoz sokkal többet, és magától szeretné megtanulni, akkor én természetesen nem akarom meggyőzni, csinálja csak (én is így kezdtem annó, ezért tudom, hogy mekkora szívás), de ne csináljunk úgy, mintha a fizetős tréningemben ugyanaz lenne, mint az ingyenes videókban.
4, Az #5 kommentre azt tudom írni, hogy én pontosan azért mutatom meg az eredményeimet, mert más nem teszi meg.
Hozzá kell tennem: sajnos azért, mert rengeteg hazai sikeres vállalkozó a rendszerváltáskor gazdagodott meg, vagy az elmúlt években, nem tiszta forrásból.
És mivel hemzsegnek a 8-as BMW-k és Mercik a belvárosban, de valahogy ezt a rengeteg sok rettentő sikeres, inspiráló vállalkozást valahogy nem látjuk, ezért sokan azt a következtetést vonják le, hogy biztos mind valami okoskodásból van (és sajnos sokszor ez igaz is).
Ezért csináltam én azt, hogy kiírtam, hogy "tessék, ennyi pénzt keresek így-és-így, mind le van adózva, és mindent elmagyarázok, hogy hogyan csinálom". Ahogy más is írta, külföldön ezt csinálják, és engem annak idején nagyon fűtött, amikor másnál láttam.
A mai napig nem fér a fejembe, hogy ezzel hogyan lehetne valakinek baja, de szerencsére tudom, hogy rengeteg embernek jelenti pontosan azt az inspirációt az én eredményeim megosztása, mint amit én éreztem annó mások beszámolóit olvasva.
5, #6 komment - Egyrészt nézheted úgy is, hogy (az akkor 5 hónapja indult) webshopom nem hoz annyi bevételt, mint az oktatás.
De nézheted úgy is, hogy van egy 27 éves srác, és önerőből, hitel/támogatás/befektetés/adócsalás nélkül megcsinálta az ország egyik legprofitábilisabb vállalkozását, több ezer elégedett vásárlóval, és mellette még arra is rászánja az időt, hogy működtessen webshopokat is, meg egy konditermet.
Nagyon hosszasan lehetne beszélni erről, de a lényeg: a webshopokat nem én működtetem napi szinten, hanem a csapatom, és alacsonyabb prioritást kapnak a többi dologhoz képest.
A webshop, amire koncentrálunk 2019 decemberében indult, és a COVID nekünk pl nagyon rosszul jött (ugye a 2020 elején nagyon hangsúlyos környezetvédelem abszolút háttérbe szorult).
Emellett több szolgáltatóval, akit megbíztam nagyon pórul jártam (erről írtam is annó - és ezért is javaslom, hogy minden vállalkozó rendelkezzen SAJÁT tudással, mert még sok pénzért is ki lehet fogni kóklert).
Ráadásul teljesen más vonta el a figyelmem, hiszen 2020-ban rengeteget fejlesztettem a tréningemen és akkor épült ki a konditerem is.
Ezzel együtt viszont csináltunk tavaly 20m ft árbevételt (ebből sokat külföldön), szereztünk sok száz pozitív értékelést, megvetettük a márka alapjait, most pedig levontuk a következtetéseket, és jócskán kibővítve vágunk neki ismét.
Mindez elég sokkal több, mint amit a legtöbb startup felmutat az első évében, nekem pedig csak egy mellékprojekt ráadásul.
Tehát nem az volt a cél, hogy rövid időn belül sok pénzt kaszáljunk (azt jellemzően teleshopos jellegű, butácskább emberekre kihegyezett termékekkel lehet), hanem hogy egy évről-évre bővülő márkát építsünk, aminek az alapjainak a kiépítése több idő ugyan (pláne COVID + egyéb munkák miatt), de utána annál skálázhatóbb lesz.
Szóval összességében nem tudok róla, hogy valaki kétségbe vonná a tudásomat webshopokkal kapcsolatban, de való igaz, hogy nem az az elsődleges bevételi forrásom (ugye ezt azért tudják az emberek, mert én megosztottam, és nem is mondtam, hogy 2020-ban ezen lenne a hangsúly)
6, #8-as komment - a te kommentedet azért töröltem, mert hemzseg az előítéletektől, olyan dolgokra hivatkozol, amiket az én munkámból szerintem a tények ismeretével nem lehet levonni következtetésként.
A Forex robot egy "get rich quick" megoldás. Ahogy fent kifejtettem, én egy szakmai képzést tartok, mellette csinálok sok mindent még (a webshopok és konditerem mellett néha elvállalunk marketing kivitelezést is más vállalkozásoknak és a befektetéseim is elég jól futnak pl).
Van egy fő bevételi forrásom, meg több másik is. Arra koncentrálok, amiben a legjobb vagyok, szerintem ez könnyen érthető - nyilván, ha van több, mint ezer értékelésem, meg nagyon elégedett vásárlóim, és még jól is keresek vele, akkor miért tennék a fókuszommá bármi mást?
Ez nem jelenti azt, hogy azt ne tudnám csinálni, ha akarnám.
A hozzászólásod többi része egyre vadabb és alaptalanabb feltételezéseket tartalmaz - nem nézzük a tréning résztvevőinek a bevételét (ahogy semelyik másik oktatási intézmény sem), és az e-kereskedelem pont 2020/2021-be folyamatosan óriásit bővül. Persze, az Amazon a legnagyobb szereplő, de közben elegánsan kihagyod, hogy ugrásszerűen nő a sikeres DTC márkák mennyisége is, pont amit csinálunk.
Úgy csinálsz, mintha én azt állítanám, hogy mindenkiből sikeres webshop vállalkozót faragnánk, holott ez egyáltalán nem igaz.
Én csak azzal foglalkozom, hogy a tréningemen résztvevő pár ezer ember minden szükséges tudást megkapjon. Hozzáteszem nagyon sokan nem webshopot csinálnak, nem is értem a feltételezést.
7, #18-as komment - fentebb már leírtam, hogy a webshoppal mi a helyzet, profit szempontból valóban nincs rá szükségem, nem is az a cél vele, márkát építünk, az pedig eleinte időt és befektetést igényel.
A garanciára vonatkozóan:
Valóban nagyon kevesen kérik vissza pénzüket, mivel van lehetőségünk utólag is fejleszteni az anyagon. Tehát ha valaki hiányol is valamit, akkor a türelmét kérjük, és lefejlesztjük mindenki közös megelégedésére.
Olyan, hogy valaki abszolút elégedetlen szinte nincsen, nyilván elég fura lenne, ha több, mint 1000 ember baromi jónak tartaná, néhány meg gyengének.
Általában garancia érvényesítés esetében 1-2 apróságot szoktak hiányolni az emberek, amiket pedig nyilván megoldunk nekik (bár inkább azt szoktuk kérni, hogy ezt a tréning alatt jelezzék, hiszen napi sok tucat kérdést válaszolnuk meg, és nagyon nyitott vagyok az anyag fejlesztésére).
Tehát ha valaki visszakéri a pénzét, akkor az:
50%-ban valami apróság miatt van, amit pótolni tudunk gond nélkül, és így visszavonja a kérést
20%-ban kiderül, hogy semmi baja sincs a tréninggel, csak jó lenne gyorsan egy kis pénz, mert éppen megszorult, de egyébként jelzi, hogy minőségi problémája abszolút nincs (ilyenkor nem adunk vissza pénzt, hiszen nyilván nincs miért, nem garanciális problémája van)
20%-ban valami félreértés történt, valaki azt gondolta, hogy bizonyos dolog benne van a tréningben, de mi más megoldást használunk, ilyenkor ha tényleg látszik, hogy elbeszéltünk egymás mellett, és ő jogosan számított egyébként valami másra, csak azt mi nem tudjuk teljesíteni, akkor nyilván visszaadjuk a pénzt
10%-ban pedig valaki vissza akar élni a garanciával, hogy ingyen megkapja az anyagot - ahogy #23-as kommentjére bővebben kifejtem, erre szoktam kicsit gorombábban reagálni, mert borzasztó etikátlan viselkedésnek tartom, miközben én évek óta minden nap dolgozom ezen az anyagon, és havi szinten is milliókat fizetek ki bérként + a szoftverekre, tehát nem hagyom megkárosítani magam (nyilván tudom, hogy Magyarországon élünk, és vannak bőven ilyen emberek)
8, #19-es komment - ha te is kifizetsz egy évben több, mint 10 millió forintot környezetvédelemre és jótékonyságra, mint én tettem akkor az én szememben nagy környezetvédő vagy, igen.
Nyilván mindenki azt csinálja, amit tud, én képes vagyok magasabb szinten segíteni, tehát ki tudom fizetni, hogy valaki, aki nehéz helyzetben van megcsinálja. Ráadásul ebből még megélhetése is van az illetőnek, tehát én ezt választom.
Másrészt azt vettem észre, hogy azok az emberek, akik ilyet írnak, soha az életbe nem mozdulnának meg, hogy valamit csináljanak, az ilyen szövegeket arra használják, hogy megindokolják, hogy a másik cselekvésre miért hibás.
Én csak tavaly kifizettem 7000 fa ültetését, 25 tonna műanyag kiszedését az óceánból, kb 1,5 milliót KIVA adományokként, és még több milliót adakoztam közvetlenül mentősöknek és alapítványoknak.
Nem hiszem, hogy ez rossz dolog lenne.
9, Kedves #22-es, kedves Gergely! Amit leírtál ugye több tekintetben sem fedi a valóságot.
Először is pár héttel a tréning kezdete után jelezted, hogy másra számítottál, ezért visszakéred a pénzed. A tény ugye, hogy pontosan ahogy ígértem, visszakaptad ekkor a pénzt teljes egészében, minden további nélkül.
Nincs semmi probléma azzal, ha valaki a tréning elején rájön, hogy nem erre számított, és nyilván nem célom valakit az akarata ellenére a tréningen tartani.
Miután visszakaptad a pénzt, ugye úgy döntöttél, hogy MÉGIS szeretnél részt venni, és ismét befizetted újra az árat (:facepalm).
Majd 4 hónappal később, a tréning teljes teljesítése után, miközben soha semmi egyéb problémát/kérést nem jeleztél, bejelentetted, hogy ismét kéred vissza pénzt.
Erre kérdeztem rá, hogy pontosan mi a probléma, és ugye nem tudtál mondani semmit, azon kívül, hogy inkább kiszerveznéd a munkát, és idézem "ha tudtam volna, hogy hetekig az oldalt tanuljuk szerkesztgetni, akkor nem jelentkeztem volna".
Ekkor jeleztem, hogy a tréning pont arról szól, hogy az online vállalkozóknak szükséges készségeket megtanítjuk.
Azt is írtam neked, hogy bármilyen minőségi probléma esetén készségesen segítünk azt megoldani vagy bővíteni az anyagot, vagy akár a garanciát is érvényesítheted, ha másra gondoltál, de az általad leírtak, és a tény, hogy a tréning elején egyszer már visszakaptad a pénzt, nem erre enged következtetni.
Tehát ez valóban nem számít minőségi problémának - gondolom egyszerűen arra számítottál, hogy ugyanolyan egyszerűséggel visszakapod a pénzt, hiába teljesítettük már a megrendelésed (amihez nekem ugye költségeim kapcsolódnak, hiszen sok ember dolgozik a tréningen).
Itt ugye már többet nem is írtál vissza, nem jeleztél végül semmilyen kifogást, ezért megköszönném, ha törölnéd ezt a kommentet, hiszen ebben a formában rendkívül fontos részleteket tudatosan kihagytál.
10, Remélem, hogy a fenti pontokkal mindent lefedtünk - ahogy látjátok, szerintem a pár "probléma" igazából a munkám félreértelmezéséből származik, remélem ezeket most sikerült eloszlatni.
Ahogy a múltban is, én továbbra is arra fogok törekedni, hogy a klienseim a legjobb képzést kapják ;)
Kedves Görög Ádám! (@gorogadam, #25)
Én írtam a következő hozzászólásokat:
#6, #11, #14, #18, #22
Nem, nem Gergely vagyok. Nem az az eset és nem is az az ember akire te gondoltál a történeted alapján. Én azóta sem keresek milliókat, sőt webshopom sincs a tréning alapján, nem hogy abból bevétel. Nekem tényleg kb felesleges kiadás volt. A promó anyagok alapján nem erre számítottam, főleg nem az email-es reakció hangnemére... Elengedtem, mert láttam, hogy harcolhatok foggal, körömmel az igazamért, attól még a pénz nálad/nálatok van és mivel ez a 365 napos garancia saját vállalás, nem támadható jogilag. Ezek tudatában tudtam, hogy esélyem nincs visszakapni a pénzem.
A szomorú, hogy megint megy a promó, hogy hány sikeres tanuló van és 1-2 ember kéri vissza a pénzt.
Nem írtam véleményt a képzésre, mert gondolom úgysem jelenne meg, mert a legjobbak kerülnek ki csalianyagnak.
Mellesleg tudom nem számít, de én 3 évig szemeztem a képzéssel, mire rászántam magam ekkora kiadásra és igen, megbántam.
Azóta nem költök semmi ilyen képzésre. Akinek a képzését megveszem (messze nem ennyiért), az hiteles is az én szememben.
Nekem ez nem érte meg és akkor is jeleztem ezt, mint írtam. Gondoltam korrekt ember vagy, hisz ez jön le mindenhonnét mikor publikusan kommunikálsz.
Gondolom megy a komment törlés, de ez az én véleményem illetve tapasztalatom.
Az online képzéseknél, előadásoknál 99%-ban indoklás nélküli pénzvisszafizetési garancia van. Ha bármilyen okból nem tetszik az anyag, írsz egy levelet és visszakapod a pénzedet. Nincs ködösítés, félremagyarázás, "oktatóanyag javítás". Ez lenne a normális, ezt hívják 100%-os elégedettségi garanciának.
A leírtakat olvasva, szinte mindenki elégedett a programmal, alig kérnek vissza pénzt. Ha ez valóban így van, minimális százalékban kéne csak rendeléseket visszafizetni. Úgy gondolom ennek a normál üzletmenetbe simán bele kellene férnie, hiszen elenyésző összeg a teljes bevételhez képest.
A másik eshetőség, hogy túl magas a visszaigénylők aránya. Sokan rájöttek, hogy egyszerűen nem ért meg ennyi, túl volt árazva. Ez pedig a tanfolyam árát figyelembe véve, egy kisebb vagyon lenne havi szinten. Elképzelhető, hogy már az egész rendszer működését veszélyeztetné.
Bármelyik is az igazság egyik sem jó ómen.
#26, akkor viszont fogalmam sincs, hogy ki vagy sajnos, nem tudok róla, hogy mi lehet a probléma.
2000 elégedett vásárló mellett, úgy, hogy 5 éve folyamatosan fejlesztjük a terméket, és minden igényt kielégítünk reális keretek között, tényleg nem tudom, hogy hogy alakíthattál ki ennyire negatív véleményt.
#27 bocsáss meg, de amit írtál ilyen szó szerint sehol sincs, semmilyen iparágban. Képzeld el, hogy dolgozol 3 hónapig a megrendelt terméken (ugye mi nem csak videóanyagokat adunk, hanem folyamatosan támogatjuk a résztvevőket), aztán valaki egyszer csak azt mondja, hogy "bocs, én másra gondoltam, nem tudom megfogalmazni, hogy mire, de nem erre". Remélem egyetértünk, hogy ez abszurd.
Így van, elenyésző az olyan emberek aránya, aki garanciát szeretne érvényesíteni még a rendkívül kedvező feltételek mellett is - 2000 feletti résztvevőnél kb 25-nél merült fel 5 év alatt, ami 1% körüli, és a legtöbb esetben megoldjuk a problémát.
Ahogy írtam: Magyarországon élünk, nyilván van, aki ügyeskedni akar, nekik inkább azt javaslom, hogy teljes egészében hagyják ki a tréninget.
Ismét én vagyok, 26-os.
Felesleges elmondanom ki vagyok, ezt már megmutattad email-ben is.
Az hogy neked ez ennyit ér, hogy egy elégedetlen vásárló ne rontsa a feltételezett képet, ehelyett írhatná például, hogy "Én kipróbáltam a képzést, de nekem nem jött be. Ezt korrektül kezelték is és a 365 napos garancia keretén belül tényleg visszakaptam a pénzem."
Mondjuk nem értem minek kell ígérgetni akkor a 365 napos garanciát, ha nincs ilyen. Azt írod van aki visszakapta a pénzét. Én beszéltem másokkal akik szintén nem teljesen elégedettek és ők sem kapták vissza a pénzüket. Ők is annyit tudnak tenni, mint én. Belenyugodtak, hogy egy álmot kergetve kifizettek egy nagyobb összeget.
Lehet írni és tenni nagy dolgokat, amíg van miből fedezni. De mint látod én nem vagyok elégedett a tréningel, amit jeleztem is és mint írtam, nem viccből írtam. Elhiszem, hogy sokan írnak, hogy hű kell a pénz. Én csak voltam olyan naív, hogy hittem a 365 napos garanciában, ami reális is volt, amíg nem leveleztem veled.
Hiszen honnét tudnám, hogy fél éves anyag mit ad nekem? Az hogy a tréning első heteiben valaki visszakapja a pénzt, biztos jó, de az elején kapásból ünnepek voltak, amikor semmi nem történt. Utána technikai dolgok, amiket amúgy is tudtam. Mivel a tréning eleje volt, nyilván vártam a többi részt, hogy hogy haladunk.
Nem azt kaptam, amit vártam. Mikor ezt jeleztem, akkor csak annyit kaptam vissza, hogy ez nem minőségi kifogás és biztos én csinálok valamit rosszul. Ennyi volt a "megoldás" részedről. Mikor jeleztem, hogy ez pedig minőségi kifogás, akkor annyit kaptam csak vissza, hogy szerinted nem és nem tudjátok visszafizetni.
Én, mint elégedetlen vásárló, nem fogom azt mondani másnak ha kérdezi, hogy mennyire jó képzés, vedd meg te is. Ezt szerintem mindenki megérti.
A 28-as hozzászólásra reagálva pedig:
A vállalkozás nem munkahely, hogy megcsinálsz egy képzést és fix pénzt kapsz érte. Elvégre ezért vagy vállalkozó. De ezt pontosan tudod.
Megnéztem az értékeléseket is az oldalon. Azért fura, hogy mindenki 5 csillagot adott és egy darab negatív hozzászólás nincs vagy akár csak egy 4 értékelés lenne. Elég kamuszagú.
Ha én írok oda egy negatívat mondjuk 1 csillaggal, mennyire jelenik meg? (Tudom a választ előre, csak költői kérdés.)
#28: Ha szeretnéd, írd meg nekem privátban majd újra, hogy mi a probléma, elképzelhető, hogy elsőre úgy fogalmaztad meg, hogy nem derült ki, és így nekem nem volt érthető, hogy mi a gond.
Ezzel együtt remélem egyetértesz azzal, hogy tényleg folyamatosan támogatjuk a vásárlóinkat, és a tréningben abszolút használható szakmai tudást adunk, és folyamatosan fejlesztünk, a legtöbb vásárlónk pedig messzemenően elégedett.
Azt viszont udvariasan, de azért határozottan elutasítom, hogy mi "álmok üldözésére" rendezkedünk be - a tréning nem véletlenül piacvezető itthon.
Ahogy írtam, én még mindig nem tudom, hogy kivel beszélek, tehát nem tudok részleteket. Azt az eredeti kommentjeidből biztosan ki tudom emelni tévedésként, hogy "nem mondjuk el, hogy Kínából szerzünk be termékeket", hiszen ingyenes anyagokban is többször elhangzik, és nem kizárólag onnan szerzünk be a tréningben és mi magunk sem (bár valóban a legtöbbeknek ez a helyes megoldás).
Összességében én azt javaslom, hogy nézz rá újra az anyagra, mert bár nem tudom, hogy mikor vetted meg, de azóta folyamatosan fejlesztettünk (most is rengeteg frissítés érkezett). Ha pedig utána továbbra is úgy érzed, hogy a tréning nem az, amiről szó volt, akkor kérlek legalább néhány pontban írd meg nekem privátban, és szívesen megfontolom újra a rendelésed visszatérítését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!