Görög Ádám mennyire hiteles?
Tényleg ilyen egyszerű hogy indítasz egy vállalkozást, és HA befut akkor dől a lé? És hogy ő valami 4 milliót keres havonta itthon?
Vállalkozó akarok lenni, viszont eddig mindenhol csak pozitívat írnak róla. Mindennek van hátulutője, ennek gondolom az hogy ha nem fut be hiába fektettél milliókat bele, odavész. Egyéb esetleg?
10-es:
Meg is tudod mutatni a webshopod/webshopjaid illetve eredményeid?
Mert anonim módon én is tudok mondani bármit.
Illetve nekem csak azért fura az egész, mert a beszámolói alapján nem az jön le, hogy ő keres ennyit a webshopjaival. Egy-egy hónapot kiemelni meg tényleg felesleges.
Ilyen alapon én is tudok olyan képzést összeállítani... 3 óra munkával kerestem 120 ezer forintot. Persze én hozzáteszem, hogy ez nem állandó és nem is átlagos.
#13: Gondolom nem #10-esre írtad.
Egyébként ha szolgáltató vagy az a tréning nélkül is menne.
Itt én a webshopra éleztem ki, mivel ő mondja, hogy mekkora haszon és közben neki sem megy annyira.
Én úgy vélem, hogy ha már árulja a képzését, amiben hangsúlyosabb a webshop rész, akkor példát kellene mutatnia, hogy hiteles legyen.
Így minden beszámolójából az jön le, hogy a képzésből és a master mind tagságból van a bevételének jelentős része.
Közben a webshopjai jó ha nem mínuszosak a számok alapján.
#14es: 10 és 13as vagyok.
Ádámnak jól megy a webshopja, nem a profitra van 100% kiéleződve. Természetvédő, minden eladott terméke után 3kg műanyagot távolít el az óceánokból.
"Fontos: a garancia a tréningek minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak minőségbeli fenntartásai vannak.
Bármennyire is szeretnék mindenki számára eredményeket garantálni, ez jelentős mértékben a felhasználón múlik, így az én irányításomon kívül esik.
Amit biztosítani tudok, és amire garanciát vállalok az az, hogy a létező legjobb tréninget kapod a vásárlásoddal."
Szerinted hányan kapták vissza a pénzüket?
#15: Ez a "nem a profitra van 100% kiéleződve" elég fura mikor azt híreszteli hogy mennyi pénzt fogsz vele keresni.
#16: Igen, van garancia, amiről valami olyasmit mondott, hogy eddig 1 vagy 2 ember élt vele. Kétlem, hogy megveszik 100-an egy-egy gyorsítósávos képzését és mindenki elégedett vele 100%-ban. Inkább csak megy a bolondítás, hogy ő adja a legjobb tréninget meg stb.
#17: Ez a garancia kb semmit nem ér. Én írtam neki, hogy nekem ez nagyon nem éri meg, mert a tippjeivel, amit úgy ír le mintha szent írás lenne, nem sikerült terméket beszereznem. De ez az én esetem.
Gondolom nem véletlen látni csak jó értékeléseket... Persze az ő szolgáltatása, így ő dönti el, hogy mit rak ki. Nyilván marketing miatt azt rakja ki ahol istennek állítják be. Aki meg elégedetlen, semmit nem tehet.
Na sebaj. Én kifizettem neki, megvan a hozzáférésem. Mikor problémám volt, egyből ellenségesen állt hozzám. Írtam a "garanciánál" írt email címre és még én voltam letolva, hogy miért oda írok.
Ő sem más mint a többi. Ez a környezetvédő meg stb is csak marketing húzás, hogy megmagyarázza miért drágák a dolgok.
10, 13, 15, 16, 17es vagyok.
#17esnek a válaszom:
Le van írva feketén fehéren: minőségbeli indoklás szükséges ha érvényesíteni akarod a garanciádat. Indoklod és kész, el kell fogadnia.
#18asnak: 1) valóban nem a profitra van kiéleződve Ádám, neki az értékteremtés a fontos (lásd óceánokból való műanyag eltávolítás, lebomló telefontok)
2) (#16osodra a reagálás) Ádámnak vannak webinárjai, infóestjei a tréningről. Minden kérdésedre választ ad. Hidd el, nem adnának ennyien ennyi pénzt neki és véleményeznék őt ha hazudna.
3) (#17esedre a reagálás) Ér a garancia, lehet érvényesíteni :). Nem ő dönti el, hogy mit rak ki. (megvásároltad valami termékét és küld rá pár nappal egy véleménykérést, ahol 1-5 *al véleményezheted szöveggel).
Nem marketinghúzás a környezetvédő sztori. Olcsón adja a tokjait a konkurensekhez képest.
Milyen termékét vetted meg? #18as?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!