Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék elkezdeni egy...

Szeretnék elkezdeni egy portérajzolós üzletet, de hogyan? Tippeket kérek külföldi utalásokról!

Figyelt kérdés

Kezdjük az elején!

Nem ingyen dolgozik egy "grafikus" sem így én sem.

A kérdésem a témában a külföldi utalásokról szólna.

Mivel Magyarországon élek így sok országból nem tudok kapni utalást (párszáz forintig terjedőt a munkámért)

Paypal sem működik, mert ott gift card kell az utalás véglegesítése érdekében, ezt pedig nem tudom most fedezni például.

Milyen utalási appot használjak, amin bármilyen országból megkaphatom, amit szeretnék?

Természetesen a készült műveket feladom, elküldöm, és a vevő ha nem elégedett, akkor újra készítem.

De mégsem tudom, melyik app az, ami ilyen.

Kipróbáltam már mindent.

Nem vált be.

Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. máj. 1. 14:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2x két különböző ember? azért gondoltam hogy nem
2020. máj. 1. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem, ne kezdj semmilyen üzletbe, olyan naivan hülye vagy, hogy az már fáj.

Kb 12 éve rendszeresen paypallal fizetek, utalok és még semmilyen giftcardot nem kellett vegyek, de veled ellentétben én elolvastam a feltételeket a paypal.com oldalon

2020. máj. 1. 22:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Az ember kérdez valamit és el van ítélve, mert ha valamit nem ismerek, egyenlő a hülyével. Ja oké, nem tudom mikor szidtam másokat valaha, de rendben, gondold ahogy akarod...
2020. máj. 1. 22:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Azthittem egy ártatlan kérdés nem lesz baj, de akkor inkább elkerülöm ezt az oldalt, itt semmit se lehet kérdezni anélkül, hogy megkapnád amit akarsz megjegyzések nélkül xddd
2020. máj. 1. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tehetek róla, hogy fáj az igazság. De téged még jópárszor le fognak húzni az életben
2020. máj. 1. 22:39
 16/17 A kérdező kommentje:

ja és rájöttem hogy valami nem oké, ennyi.

Ezért van a kérdés.

2020. máj. 1. 22:40
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem vettem gift cardot mert nem hittem nekik, érted? Ne hidd már kérlek, hogy azért említettem, köszi xdd
2020. máj. 1. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!