Mennyire jó ötlet behozni külföldi sminkmárkákat? (kylie, james charles. Stb)
Egy ideje azon gondolkozom hogy egy webshopot vagy üzletet szeretnék csinálni ahol külföldi,ismert márkájú sminkeket árusítanék.Ugye sokan vannak úgy hogy szeretnének,de nem rendelik meg Amerikából mert mire ideér összetörik,megvámolják,előre kell utalni...
Igazából nem igazán tudom hogy hogy kellene elindulnom ezen az úton,de szerintem sikeres lehetne ha belevágnék.
Gondoltam Kylie cosmetics,James Charles,Jeffree Star,KKW beauty,Fenti beauty termékekre.
Férfiként nem vagyok célcsoport, kitöltéshez ajánlom az erre szakosodott facebook csoportokat. Ott egyébként is a kitöltők 70%-a lány, és kb 50%-uk 20-25 év közötti.
Kérdőív kulcsszóval keress!
Kérdező, gondolom, éjszaka csináltad ezt a kérdőívet, de még finomíts rajta: az első két kérdés ugyanaz és máshol is ismétlődnek kérdések.
Még valamit tudnod kell: azt, hogy ha most valaki igennel válaszol, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy működőképes lesz a vállalkozás: egy koronavírus járvány kellős közepén vagyunk, ami ismeretlen, nem lehet tudni, milyen hatással lesz a világra, meddig tart, milyen gazdasági hatásai vannak, stb.
MOST igen, de lehet, 3-4 hónap múlva már nem tudja megvenni.
Mondok egy példát: egyszer megkérdeztek, hogfy érdekelne-e X ft-ért egy bizonyos témájú előadás. Nagyon érdekelt, persze, hogy igennel válaszoltam. Mit ad Isten, az előadónak sikerült akkorra megszervezni, amikor az iskola is kezdődött (tanszerek a gyereknek + egy családi születésnap ), így aztán anyagilag 0-ára futottam és hiába érdekelt az előadás, már nem jutott rá pénz.
"Ha igen,melyik márkától? *"
It miért nem lehet többet bejelölni?
Nem venném meg az tuti.
Drágább is lenne, hogy hasznod legyen rajta.
Ki tudja meddig áll a szobádban raktáron, lehet a nem túl népszerű termékeknek le is jár a szavatossága.
Mi lenne a garancia, biztosíték, hogy eredeti terméket kapok, nem pedig occó ebayes szrt adod el eredetiként?
Előreutalás meg alap. Gondolj bele ha utánvéttel küldöd, nem veszik át, akkor te bukod a feladási költséget, meg is utaztatod a terméket, lehet tönkre is megy.
Magaddal szúrnál ki
"Mi lenne a garancia, biztosíték, hogy eredeti terméket kapok, nem pedig occó ebayes szrt adod el eredetiként?"
Pontosan: egyszer egy 100-asos boltban vásároltam öblítőt - hát, nem tudom, mit bűvészkedtek vele, de bizony annak nem volt semmilyen illata - nyilván "feltöltötték" egy kissé, mondjuk a normálisat kiöntötték félig, aztán nyomtak hozzá vizet vagy nem tudom. Azóta semmi ilyent nem veszek ilyen boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!