Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Külföldi árut behoznak?

Külföldi árut behoznak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nem tudom igazából hogy hol kéne ezt meg kérdeznem, de ha valaki tud segítsen légyszíves. A kérdésem az lenne hogy ha én Kínából rendelek, azon belül is Ali vagy alibaba, az onnan rendelt csomagomat be engedik az országba? Itt arra gondolok hogy mivel ugye Kínából jön, nem fognak e vele a vámok szórakozni. Illetve a szállítás most ebben a helyzetben hosszan szeritetek?

Köszi előre is!

Üdv,

2020. ápr. 14. 07:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az aruforgalom folyamatos, Kínából is, de lehet, hogy kicsit többet kell majd várnod a csomagra. A vamon pont annyit fognak szórakozni vele amennyit eddig is : 22€ érték felett áfát, 150€ érték felett vámot is fizzettetni fognak veled.
2020. ápr. 14. 09:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a választ! Egyébként meg kérdeztem az eladót hogy mi újság a csomag kuldessel de csak annyit írt hogy ők fel adják a csomagot, mondjuk honnan tudna hogy itthon hogy fogjak kezelni.

Köszi!

2020. ápr. 14. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Aliexpress simán bejön, mert kistételes többnyire 30-90 napig számolj a szállítási idővel.

Alibabáról minimum egy konténernyit kell rendelj, vagy szóba sem állnak veled. A Viktor apánk is onnan rendelgeti repülőszámra a maszkokat.

2020. ápr. 14. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!