Szeretnék elkezdeni egy portérajzolós üzletet, de hogyan? Tippeket kérek külföldi utalásokról!
Kezdjük az elején!
Nem ingyen dolgozik egy "grafikus" sem így én sem.
A kérdésem a témában a külföldi utalásokról szólna.
Mivel Magyarországon élek így sok országból nem tudok kapni utalást (párszáz forintig terjedőt a munkámért)
Paypal sem működik, mert ott gift card kell az utalás véglegesítése érdekében, ezt pedig nem tudom most fedezni például.
Milyen utalási appot használjak, amin bármilyen országból megkaphatom, amit szeretnék?
Természetesen a készült műveket feladom, elküldöm, és a vevő ha nem elégedett, akkor újra készítem.
De mégsem tudom, melyik app az, ami ilyen.
Kipróbáltam már mindent.
Nem vált be.
Köszönöm szépen a válaszokat!
kimaradt adatok:
OTP számla
Bturbo grafikusa ingyen dolgozik.
Revolutot próbáltad már?
Sajnos én vele ellentétben inkább a grafikust fizetném mint a mosógépet!;)
Revolut? azmiaz?
"Hasonlít a Paypalhoz, csak mégsem olyan." Ez nagyon tetszett!! :))
Az papagáj hasonlít a verébre, de mégsem olyan :)
Miért ne utalhatnának az OTP számládra? Utalnak akármiben és az OTP majd szépen átváltja Ft-ra. Nem a legjobb megoldás, de mivel nem ismered a Transferwise-t, se a Revolutot vagy más hasonló megoldást, ezért neked talán ez marad. Hacsak nem nézel kicsit utána a fentieknek.
Mert valaki akart nekem utalni es az utaláshoz egy kód kellett ami a paypal giftcardon van.
Ennyi az egész, a paypal utalást anélkül nem tudta elvégezni a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!