Miért van ennyire elterjedve ez a tévhit az MLM szisztémáról?
Én speciel az Amwayben vagyok benne, arról tudok nyilatkozni, de sosem értettem amikor lepiramisozzák vagy szánt szándékkal állítják, hogy ez hülyeség és ebből nem lehet megélni.
Így hogy benne vagyok már látom, hogy nem egy ember és nem egy ismerősöm él ebből mint hal a vízben. Teljesen legális, piramishoz semmi köze, ezt a kijelentést soha nem is értettem. Persze vannak illegális piramis MLM cégek is.
Nekem mindenki elmondja aki nem is szeretne foglalkozni ezzel hogy köszöni, ő ebből nem kér, de tudja hogy milyen jó dolog és hogy a termékek is tényleg jók.
Valamikor anno biztosan volt egy ilyen propaganda szöveg, (mint amilyennek most ez tűnhet) hogy ezt nem éri meg és piramis, aztán mindenki el van tőle rettenve.
Hidd el amúgy túl jól ismerem már a magadfajtát.
Itt az oldalon is már találkoztam vagy tucat ilyen magadfajtával, mindannyian ugyan azokkal a sablonos terelésekkel jöttök.
"Nekem mindenki elmondja aki nem is szeretne foglalkozni ezzel hogy köszöni, ő ebből nem kér, de tudja hogy milyen jó dolog és hogy a termékek is tényleg jók."
Egyébként szerintem csak nem akarnak megbántani hogy mekkora kókler vagy hogy ilyennel foglalkozol.
"És aki nem tudja miről beszél csak a negatívumot tudja mondani, igen tudjuk"
Na ezért belterjes az egész banda! Állandó többesszám használata. egyébként megnyugodhatsz, bőven volt lehetőségem belelátni egészen mélyre, pontosan ezért van ilyen határozott véleményem az egészről.
Ti abban a világban éltek, hogy hogyan tréningezzük magunkat felsőkategóriás meggyőzőgépekké a profit, azaz a milliós bevételek érdekében. Semmi másról nem szól az életetek, csak hogy mosolyogjatok, jópofizzatot, pszichés trükköket tanuljatok a gyémánt fokozatú főboszorkányaitoktól, hogy a címlistátokon szereplők közül minél többet behúzzatok.
Várj csak! Mi is lenne a pozitív oldala ha én is belépnék? Kapok egy túlárazott terméket. Bocsi, de a termékeket amik engem érdekelnek, nyomott árakon be tudom szerezni, ugyanis tudatos vásárló vagyok. Emellett maximálisan kézben tartom a pénzügyeimet, a cashflow-m átlátható, pozitív mérlegű.
Szóval lépjek be, mert akkor magam alá tudok szervezni befizetőket, és így részesülök a kötelező forgalmukból. Tehát játsszak piramis játékot. Bocsi, de én olyan munkát, szolgáltatást végzek, ahol a saját beletett energiám találkozik a többi emberével, és ez morálisan is pozitív hatást kelt mindkét oldalon. Nem, nem kapzsi célokról beszélek, meg a divatos passzív bevételekről. Ha már itt tartunk, az is megvan már, ugyanis van egy kisebb ingatlan portfólióm. Emellett kétkezi munkát is végzek, jótékonykodom, próbálom a természetet, a környezetemet megóvni a jövő nemzedékek számára. Évente több tíz darab fát ültetek. Szóval már ne is haragudj, de ez a vadhajtás, legalizált illegál biznisz taszít, sőt, az ezt sztároló kapzsi pénzéhes emberek is. Tudod, sok ember átlát a TI mosolyotokon, meg jópofizásaitokon.
Egyébiránt megnyugodhatsz, eléggé széles réteg ráharap a reklámotokra, mert ugye a könnyű pénz lehetősége vonzza a gyenge embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!