Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Gombaspórát honnan lehetne...

Gombaspórát honnan lehetne venni? Leginkább csiperkére gondoltam

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 18:20
 1/1 anonim válasza:
Néha nagyobb hipermarketekben (Tesco, Metro, Cora) dobozban árulják termőfölddel együtt késő ősszel, tél elején. Fehér csiperkét és laska gombát is, de csak házi termesztésre. Én is lelkesen vettem egy dobozt, nevelgettem a leírtak szerint, de nagyon csekélyke volt a termés, kb 2-3 adag, és persze nem egyszerre, hanem folyamatosan, így csak levest, illetve rántottát tudtam belőle csinálni, egy pörköltre nem volt elég. Így szerintem nem érte meg, így kiábrándultam belőle. Lehet, hogy neked jobban nőnek majd. Szerintem érdemes lenne piacon egy termesztőtől is megkérdezni, nincs-e eladó spórája. Sok szerencsét hozzá
2010. júl. 27. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!