Milyen nevet javasolsz?

Figyelt kérdés
Kérj pénzt, kapsz pénzt, adhatsz pénzt, ki kapjon pénzt... Sok irányból megközelíthető a névválasztás, de a lényeg, hogy webcímként jól működjön: legyen rövid, szóközök és ékezetek nélkül is érthető. Van bármi ötleted? Az alábbiak közül melyiket preferálnád? Lesz az oldalon minden, ami ide kapcsolódik: üzleti célú befektető keresés, magáncélú "koldulás", társadalmi ügyekre gyűjtés stb. Talán hasznos tudni a névválasztáshoz, hogy részesedés nélkül, teljesen ingyen használható lesz az oldal, minden érintett számára. Csak a kapcsolatfelvételben, bemutatkozókban, szavazásokban, visszajelzésekben segítünk, pénzhez nem nyúlunk. (Ez nem reklám, még nem is online, csak nevet keresünk, egyéb véleményt is elfogadunk.)

tegnapelőtt 11:06
A kérdező szavazást indított:
penzoszto․hu
adokra․hu ("Adok rá!")
cashkell․hu
kaptampenzt․hu
engemfizess․hu
kifogytam․hu
penztkerek․hu
guruloforintok․hu
5 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:

Mindegyik opció kûrvaszar

Ezt milyen formában szeretnéd üzemeltetni? Vállalkozásként vagy magánszemélyként?

tegnapelőtt 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Saját vállalkozást akarsz indítani, de gyakorin kérsz ötleteket?

Ezek akkora kamu kérdések....

tegnapelőtt 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi a tartalom? Ki a célcsoport?
tegnap 08:12
 4/8 anonim válasza:
Ha ilyen jó lesz, mint ezek a címek ill. a leírás, akkor garantált a hatalmas siker!
tegnap 08:26
 5/8 A kérdező kommentje:

@1 Van olyan ötleted, ami nem k***a s**r?

@2 Hol kérjek ötletet, ha itt nem érdemes?

@3 Mi értelme a kérdésben leírtnál jobban részleteznem?

@4 A sikert alapvetően a projektbe öntött pénz határozza meg, és hogy az emberek mennyire szólhatnak bele az elosztásába. Nem? Ha kap egy meggyőző országos reklámkampányt, akkor még a legbénább névvel is felpörögne, szerintem. Nem csizma webshop, hanem pénz osztó oldal. Szerintem még logó se kell, ha látják az emberek hogy itt viszonylag egyszerűen kaphatnak pénzt ajándékba, adományként. Te hogy látod?

tegnap 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Te ebből milyen haszonra számítasz? Miből fizetnél egy országos reklámkampányt?.
tegnap 12:38
 7/8 A kérdező kommentje:

Számomra veszteséges lesz.* A reklámkampányt nem én fizetném.

*(Kivéve, ha valaki úgy dönt, hogy az oldalon feltüntetett saját "koldulásom" adakozásra érdemes. De ez nem üzemeltetőként, hanem felhasználóként hozna hasznot számomra.)

tegnap 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez egy “fæsza” üzleti modell… szerintem, hívd hulyekgyulekezete.hu-nak

A nav imádni fog

tegnap 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!