1. uzleti tervhez támogatást kérek, s azt igérem, ha bejön akkor visszaadom.
2. amennyiben befuccsol, nem kell visszaadnom.
(ergo ez valami baráti segitség, támogatás stb, attol aki lát fantáziát az uzleti tervemben, vagy legalábbis drukkol, vgay csak egyszeren
kiváncsiságbol támogatja. de természetesen ha bejön akkor visszaadom
kripto rögzitett árfolyam. aki lát fantáziát az választhatja azt is hogy sajá kriptovalutám megvásárlásával támogat, amit nálam el is költhet. ebben az esetben választhatja azt is, hogy a késöbbi rögztittt árfolyamon vissza is vásárlom, de rögzitett árfolyamon csak annyit amennyivel korábban támogatott. ez utobbi a kulcs amiről a kérdésem szol. ha ezt már kitallálta valaki, mi a neve hogy utána olvashassak, ő mire jutott?
#48 Nem téged becsmérelt, hanem az ötleted. Viszont te magadra veszed, köszönhető ez a komplexusaidnak.
2019. aug. 30. 16:00
52/98 A kérdező kommentje:
a stilus maga az ember. elég szomoru ha ilyen stilust kell alkalmaznod hogy ráeröltetsd valakire a véleményedet. gondolkozz el rajta, hogy miért van arra ennyire szükséged, hogy másokra ráeröltetsd a véleményedet,
2019. aug. 30. 16:04
53/98 A kérdező kommentje:
engem is bőven ért becsmérlés itt, ráadsul látatlanban, mert az üzleti tervet nem is láttátok, arrol nem is beszélve, hogy nem is az volt a kérdés, hogy van e fantázia benne (abban amit nem is láttatok!!!), hanem, hogy technikailag hogy megy ez. érdekes mozzanat az is, hogy ennyire eröltetitek, hogy fogadjam el a hasraütésszerü vééleményeteket arrol amit nem ismertek, amire a legföbb érvetek az, hogy többen is mondjátok, miközben olyanoktol származo vélemények ezek, akik magát a kérdést sem értették meg. persze ez megmagyarázza, miért akartok ennyire kierőszakolni saját magatokat megerősitő érzéseket.
2019. aug. 30. 16:09
54/98 A kérdező kommentje:
de nem csak a kérdés részleteit nem értettétek meg, hanem magát a kérdést alapjában se. s ehelyett elkedztetek minősiteni látatlanba egy üzleti tervet, majd gyözködni, hogy higyjek nektek, mert többen is ezt teszitek. hát ehhez csak gratulálni tudok...
2019. aug. 30. 16:10
55/98 anonim válasza:
Senki nem az üzleti tervről mondott véleményt, hanem válaszolt az original kérdésedre, miszerint létezik-e olyan, hogy valaki ebben a formában adjon neked pénzt. Megválaszoltuk, hogy nincs ilyen.
Amennyire mi próbáltuk rád erőltetni a véleményünket, ugyan úgy becsméreltél te is másokat, és te ugyan úgy nem fogadtad el a véleményüket, mivel az nem vállveregetés volt. Ha azt kerestél, rossz helyen kerested.
2019. aug. 30. 16:14
56/98 anonim válasza:
Kérdésedet meg jelentettem, mert abszolút semmi értelme, hogy még kint van.
2019. aug. 30. 16:15
57/98 A kérdező kommentje:
"Senki nem az üzleti tervről mondott véleményt, hanem válaszolt az original kérdésedre, miszerint létezik-e olyan, hogy valaki ebben a formában adjon neked pénzt. Megválaszoltuk, hogy nincs ilyen."
Ez mind szép, csak ép nem ez volt a kérdés. Ráadásul amit írsz nem igaz, mert bőven van ilyen hogy valakit valamiben támogatnak. Nem a kérdés felesleges, hanem az összes válasz kivéve az amelyik linket is tartalmaz, de az is csak a link miatt nem felesleges. Az én válaszaim feleslegesek, mert a céljuk az volt, hogy segítsenek a kérdés megértésében, de ez nem vezetett eredményre.
2019. aug. 30. 16:18
58/98 Pupusz válasza:
1./ Az üzleti terv önmagában nem jelent semmit. 2./ A kérdést te tetted fel, ha senki sem érti meg, akkor nem biztos, hogy csak bennünk van a hiba. 3./ Az az üzleti terv, mely szerint vagy lesz profit, vagy nem kapunk egy fillért sem, nem vehető komolyan még így látatlanban sem. Ráadásul előre lemondok a profitról, mint támogató, hogy nem kérem vissza, ha nem jön be. Azaz te sem hiszel az ötletedben igazán. Vagy bejön, vagy nem. Erre írtuk mi, hogy nem jön be. Így biztosan nem. 4./ A leendő támogatóidnak ajánlott segítői lehetőségedre adott válaszokat, gondolatokat leképeztük itt a válaszokban. Ez felér egy ingyenes piackutatással, ami segítség. Cserébe te lepontozol mindenkit. És én nem vagyok kipihenve, nekem volt hosszú ez a hét. Értem...
2019. aug. 30. 16:19
59/98 A kérdező kommentje:
A vulgaritást tartalmazó válaszok pedig nem csak feleslegesek, hanem egyben szabálytalanok is. A linket elmentettem magamnak, részemről lehet az összes választ törölni, hátha jönnek később a kérdésre adott válaszok.
2019. aug. 30. 16:20
60/98 A kérdező kommentje:
" ugyan úgy becsméreltél te is másokat," én egyáltalán nem voltam becsmérlő, az ha leirom a véleményem nem becsmérlés, a válaszaim pedig becsmérlést se tartalmaztak, nemhogy vulgaritást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!