Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerül egy Bt. Alapítá...

Mennyibe kerül egy Bt. Alapítása? Cégalapításon gondolkozunk, és most találtam az információt, hogy 2017. március után illetékmentessé vált az alapítás Bt. Esetén. Van valakinek aktuális tapasztalata?

Figyelt kérdés

2017. nov. 15. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Ha még ezt sem tudod szép kis vállalkozás lesz.
2017. nov. 15. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

alanyi adómenteset vagy áfásat szeretnél?

Elsőre meg ne hallgass csak egy megcsömörlött béna alkalmazott lehet.

2017. nov. 15. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
9%

Nem talált .:D

De ha én ilyen be kezdenek nem itt kérnék segítséget.

2017. nov. 15. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jóindulatot, 8 éve vezetem a másik vállalkozásomat, úgy tűnik, sikeresen. ;)

Azért kérdeztem itt konkrét tapasztalatokat, mert az ügyvédet már megjártam, és éppen most bukkantam rá az illetékmentességre, gondoltam, hátha tud valaki segíteni, aki mostanában alapított, és meg tudna erősíteni. A másik (segítő szándékú) kommentelőnek köszönöm a választ, Áfa-mentes lennék egyébként...

2017. nov. 15. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!