Az élet valójában mennyire múlik a szerencsén, és mennyire a munkán, belefektetett energián?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 22:54
11/11 anonim válasza:
Én inkább a munkámból és a munkahelyemből tudok ihletet meríteni, de én úgy gondolom, hogy az életedben a legtöbb dolog rajtad múlik. 60% te és 40% szerencse. Nagyban számít, hogy számodra mi a siker, vagy a sikeresség, de szerintem a legapróbb siker is siker, mert később ezek összegyűlnek, mint a 10Ft-osok és életed végén a sok kicsi siker egy nagynak fog számítani. Az akaraterő a fontos. Minden akarni kell, nem szeretnéd, hanem akarod. A két szó között óriási a különbség. Én például már több embertől magánéletben és több főnökömtől a munkahelyemen megkaptam, hogy az akaraterőm tesz engem igazán sikeressé, még ha most nem is látom. A munkában megvalósulni látszik, hogy ha akarok és csinálom és nem ismerek lehetetlent, akkor azt észreveszik mások is és követni kezdenek, attól függetlenül, hogy csupán egy dolgozó vagyok. A feletteseim a véleményemet egyenértékűnek tekintik az ő véleményükkel, persze ez hosszú harc volt, mire elértem. Hallgatnak a tanácsaimra és átgondolják azokat. 1 szó mint 100 ez ugyan így működik a magánéletben, törtetsz előre és jönni fog valami, de 60%-ban törtetsz és 40% csupán a szerencse ami a sikerhez vezethet. A lényeg, hogy ha sikeres akarsz lenni, jelentsen ez számodra bármit, menni kell előre és az apró sikereket kell először megragadni. Ha végig a fő célod jár az eszedben akkor lehet, megrekedsz, mert az távolabb van mint a kis sikerek és azért még nagyon sokat kell küzdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!