Milyen lehetőségeim lehetnek így?
Sajnos nem tudom, hogy mihez kezdhetnék az életemmel. Idén diplomáztam le nyelv szakon, (magyaron kívül két nyelvet beszélek) de ennyi, nem értek semmihez.
Ahol élek (kis város) nincs számomra semmi lehetőség. Néhány gyár van csak, de oda nem szeretnék menni, ha már eddig tanultam.
Nagyobb városba sem biztos, hogy kapnék munkát, de ha mégis, akkor is a lakbér az egekbe van, örülnék ha azt ki tudnám fizetni, nekem nem maradna semmi. Kezdőként pedig egy ilyen semmivel nem is várom el, hogy 300 ezer forint fizetésem legyen. A külföld pedig megint nem opció, mert nincs kivel mennem, még érettségizni sem kellett volna akkor... Teljesen meg vagyok így lőve. Félre értés ne essék, a munkával semmi bajom, de már akkor hadd csináljak azzal kapcsolatos valamit, amit végeztem. Nincs egy nyugodt percem se, mindig ezen agyalok, éjjel is, hogy mit tudjak csinálni, hogy haladjak egyről a kettőre.
Valakinek valami ötlete, tapasztalata esetleg?
Biztos, hogy nem írtam le helyesen azokat a szavakat, de este már nem figyeltem különösebben oda még erre is, egyébként sem akartam a gyakorin lenyűgözni ezzel senkit :)
Akik pedig a kérdésre válaszoltak, azoknak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!