Külföldi élet rizikós így?
Szakma nélkül, viszont nagyon jó angol nyelvtudással, és ~1millió spórolt pénzzel.
/Különböző munkákban szereztem tapasztalatot, de szkamám egyikből sincs, nem érdekeltek olyan szinten./
Nem.ellenben itthon nyelvtanarkent sokat lehet keresni míg kinn mosogathatsz éhbérért.
De aki szereti a kihívást.
@18:34
Mosogató utcaseprő munkát olyan emberek végeznek kint, akik megmukkanni alig tudnak angolul, és a kijutásukat is ismerős/ügynök intézte... Erős nyelvtudással már lehet kifogni értelmesebb munkákat kint.
Ne mondjátok már, hogy csak mosogatni meg utcát seperni lehet...
Raktár, futárcégek, pincérkedés stb stb.
Persze, átlag magyar szakmunkás Jóska-Pista nem tud 3 értelmes mondatot, de rábízzák egy lakásfelújítás kivitelezését, mi?
@18:41
Persze nem kell őket komolyan venni kérdező.
Ezek csak ilyen frusztrált fröcsögők akik meg sem próbálták a külföldi munkavállalást, mert akkora lúzerek, és leszólják azt aki meg akarja próbálni.
Angliában élek, és tudom, jó nyelvtudással tudsz jó munkát is találni. Én egy kis cégnél dolgozom ahol főleg katonai kábeleket, elektronikai berendezéseket csinálunk.( boening repülőgép alkatrész, vagy Aston Martin kábelezés stb)
Most van felvétel nálunk, és csak a nyelvtudás amit kérnek. ( betanítanak, lévén operációs melóról van szó)
Ráadásul jól meg is fizetik az embert.
Szóval nem csak takarítani, mosogatni lehet, jó nyelvtudással. (csak megjegyzem: nekem ötvös a szakmám, köze sincs ahhoz amiben most dolgozom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!