Programozó vagy szakács? Melyik karriert választanátok?
Egyértelműen programozó...
Légkondis iroda, rengeteg lehetőség, karrier, jó fizu mi kell még?
#1: Több komolyságot, ha kérhetnék. XD
Nem arra gondolok, hogy ti válasszatok valaki más helyett, hanem a saját szempontjaitokra vagyok kiváncsi, ha ti kerülnétek egy olyan helyzetbe, hogy ez a két út áll előttetek.
Osztom 2-es vèleményét,fejlesztő mindenképpen.
Klímás iroda,kényelmes munka,megfelelő munkakörülmények,különböző céges ,,kényeztetések": xbox,csocsò,csapatèpítő,ingyen ücsi,kávé,továbbképzések,karrierlehetőség.
Vezetői szinten céges kocsi valami prémium kategória benzinkártya,akár cèges kiküldetések luxua hotelbe mindent fizetve, folyamatosan emelkedő magas fizu,home office.
Én 1 éve tanulok programozni (már rég dolgozó emberként) és ebben is mindent elrontottam, nem megfelelő programozási nyelv, utána nem megfelelő iskola. Minimum még 1 év kellene, még több suli és akkor esetleg, talán, ha a csillagok is úgyy állnak, sikerülhet.
Így inkább szakács.
Imádok főzni, de mindennap napi több órában, mások utasításának megfelelően... Ááá nem.
Jó, a programozást is mások utasításának megfelelően kell, de... A főzés mégis maradjon meg hobbinak.
Áá nem tudom...
A programozást közel lehetetlen megtanulni munka mellett.
De jó szakácsnak lenni is.
#5 céges ,,kényeztetések": xbox, csocsò, ingyen ücsi, folyamatosan emelkedő magas fizu,home office.
Én ebben a szakmában vagyok, ezek közül hol érhető el bármelyik is? Rohanok oda... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!