Ti mit választanátok? Szerintetek, melyik lenne a legjobb? Kérlek, ajanljatok sulit.
Sziasztok! Szerintetek melyikből lehet a legjobban megélni? Mi mit választanátok? Középiskolát kell választanom. Kiskorom óta óvónőképzőbe szeretnék menni, gyerekekkel foglalkozni, csak sajnos erre felé ebből nem nagyon lehet megélni, kevés az óvoda. A második terv, hogy elmegyek pincér-szakácsnak. Ez is jó terv, el tudom magam ebben a szakmában képzelni, csak a körülöttem lévő emberek nagyon sokat dolgoznak a minimál bérért. Harmadik az építészeti suli, amiben ha sikerülne elhelyezkednem,többet kereshetnék. Viszont nem tudom magam ebben a szakmában elképzelni, nem igazán érdekel. Ti melyiket valasztanátok, a jövőre nézve?
Tudnátok nekem ajánlani BPen ajánlani vagy jó óvónőképzőt, pedagógia, szakács vagy pincér szakos sulit? Ahol ezt tudnám tanulni. Jó lenne, ha nem gimi lenne, hanem szakközépiskola. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!