Az inflációkövető béremelés reális elvárás bármely munkahelyen és bármely szektorban, mint szigorú minimum?
Ha nincs legalább inflációkövető emelés az reálbér-csökkentést eredményez. És irreális elvárni bárkitől hogy kvázi kevesebbért dolgozzon ahogy telik az idő, ahelyett hogy többért dolgozna (nem keres kevesebbet papíron csak épp kevesebbet tud megvenni a keresetéből-->mégis kevesebbet keres)
Ezek után ki lehet jelenteni hogy ha többet nem is, de inflációkövető emelést kell adnia minden cégnek, mint szigorú minimum? Már ha meg akarja tartani az embereit persze. Ha meg csődbe akarja vinni a céget akkor ne adjon semmit.
Onnantól kezdve, hogy 10 éve így élem az életem, ez rég nem hit kérdése :)
Az emberek 95%-a, sosem lesz sikeres, mert egy elavult butaság szerint élnek, az mondják, "majd hiszem, ha látom".
Ezzel szemben, az 5% azt vallja: "látom, ha hiszem".
Ettől sikeres.
""majd hiszem, ha látom"
Akkor überelek. Apukám én már sokszor azt se hiszem el amit látok.... még azt sem.
Amikor velem megtörtént hogy szerződéssel bérlappal munkaköri leírással havi utalt bérrel dolgoztam valahol és 6 hónap után derült ki hogy SOHA 1 napra se voltam bejelentve az egész fekete meló volt!!
Szerződés pecséttel aláírással bérlap stb és mind mind mind KAMU VOLT.
Én már a saját szememnek se hiszek.
Amit meg mondasz nos, abból se hiszek el egy szót se. És minél inkább mondod hogy de úgy van-annál kevésbé hiszem el.
Ne is erőlködj. Szavadat se hiszem.
""látom, ha hiszem"
Ha ez így lenne, te és a hozzád hasonlók meg kb az összes ember a földön halott lenne és hullaként rohadna a napon. Erről ennyit.
"z értéktelen munkaerót nem fizetik meg kedves troll
"
Ühüm. Tűzoltók mentők rendőrök ápolók tanárok-mit keresnek? Lóf**st se.
Akkor ezek értéktelen emberek? Hm?
Mit kap egy kezdő orvos?? Annyit se mint egy takarítónő.
Akkor ő értéktelen?
Mit kap egy életmentő tűzoltó aki bemegy utánad az égő házba? 160 -180 nettó? Bakker egy sparos pénztáros megkap ennyit.
Akkor ő értéktelen?
Hm?
Vagy hogy?
Szép öcsém, az, hogy te mit hiszel el meg mit nem, az a te problémád :D :D :D
A tények meg tények maradnak.
Az, hogy te egy kamucéghez mész el kamumelósnak, az téged minősít.
Ha figyeltél volna, sehol nem mondtam, hogy menj el rabszolgának egy bármilyen céghez. Sőt, épp azt írtam, hogy ha eredményt akarsz, akkor a kezedbe kell venned a sorsod, s saját magadért felelősséget vállalni, s annak megfelelő döntéseket hozni, nem pedig áthárítani a felelősséget egy rabszolgatartóra.
Nem tudom, hány éves vagy, de ha vannak vagy lesznek gyerekeid, s majd megkérdezik, hogy "apa / anya, te miért nem éltél a lehetőségeiddel, miért nem tudunk egy normális életet élni", akkor majd mit mondasz nekik?
" s majd megkérdezik, hogy "apa / anya, te miért nem éltél a lehetőségeiddel, miért nem tudunk egy normális életet élni“
Megkérdem majd mi az a LEHETŐSÉG amivel nem éltem... milyen lehetőség? hogy ide megyek minimálbéres csicskának vagy oda? Ez a lehetőség?
" feljottem Pestre segedmunkasnak, 400 alatt meg nem kerestem"
Ühüm. Ja. Naná. Várj csak épp csöngettek, a római pápa jött hozzám teázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!