Milyen a Wizz Air mint munkáltató?
Sziasztok!
Még közel nem vagyok ahhoz, hogy akár repüljek, de érdekelne, hogy milyen a Wizz mint munkahely?
Pilótának készülök és beláthatólag a WizzAir lenne az egyetlen, vagy szűk körben választható jövőbeli munkahelyek egyike. Ha esetlegesen épp valaki ott dolgozna, esetleg lenne róla véleménye szívesen elolvasnám. Amire gondoltam, pl. a cég hogy viszonyul az alkalmazottakhoz (emberként kezelik-e őket), milyen munkarendek vannak, mennyire szervezett, milyen a munka környezet, esetlegesen juttatások, kollégák hozzáállása és úgy unblock mit gondoltok a helyről, bírjátok-e a munkát, mit változtatnátok.
Minden egyes értelmes megjegyzést, véleményt, hozzászólást szívesen meghallgatok.
Előre is szépen köszi a válaszokat!
Ha találkoztál már az ottani légiutas kísérőkkel nem túl értelmesek szóval a munkáltató se nézi őket sokba...
Szerintem pilótákkal viszont normális lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!