Mit tennél ha megtudnád hogy a munkahely a nevedben továbbképzési támogatást vett fel az államtól és nem küldött el semmiféle tanfolyamra de a pályázatot elszámolta?
Gondolom nem kell tovább cizellálni mi lett a pénzzel, az állam vissza nem térítendő továbbképzési támogatást adott 200.000 értékben, a cég ezt felvette a pénzzel elszámolt.
Miközben én, akire elvileg költötték az egészből semmit se tudtam-eddig. Semmiféle tanfolyamon nem voltam.
Evidens hova került a pénz, ez nem kérdés.
A kérdés az kihez kezdjek most a tudomásommal?
Engem sem érdekelne.
Van munkám, viszonylag jól keresek, akkor mit ugráljak?
Te mehetsz bármikor másik céghez?
Alulfizetettnek érzed magad, vagy meg vagy elégedve a béreddel?
Lehet ez egy hülye kérdés, mert soha senki nincs megelégedve a sajátjával, mindenki azt hiszi, hogy sokkal többet kéne kapnia, persze tudás nincs hozzá, csak arc.
Ezt most nem rád értem, csak úgy általában.
De összességében, mi hátrányod származott a dologból?
Engem meg érdekelne, mert ez korrupció a javában.
Pont a korrupció iszonyatos magas foka az amiért Mo most is még ilyen szinten tart. Gondolom a kérezö is örült volna egy továbbképzésnek egy fejlesztésnek egy elöre lépési lehetöségnek... Ezt a 200.000Ft-t és a többit a cég bizonyára a vezetöség között osztotta szét, és nem a kérdezönek lett a bonusza, hanem majd valamelyik vezetönek lesz egy havi bére 200.000Ft-tal több.
A munkaügyi felügyelöséget szerintem tuti érdekli, ott névnélkül is tudsz ilyet bejelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!