Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek normális, hogy a...

Girlll3 kérdése:

Szerintetek normális, hogy a kolléganőm folyton túlórázik?

Figyelt kérdés
Úgy értem estig bent marad hétköznap is dolgozni, meg sokszor hétvégén is. Attól tartok, hogy ez a sors vár majd rám is. Amikor jelentkeztem a munkára, akkor nem tudtam, hogy a 40 óra mellett esélyes lesz a túlóra is. Ilyen munka mellett egyáltalán hpgy lehet élni is? Amúgy nem versenyszféra.

2019. júl. 6. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Közalkalmazotti bért kap és túlórázik?

A kolléganőd sztahanovista.

Annyi pénzért, amennyit ott kapnak az emberek én az ágyból nem kelnék fel, nemhogy túlórázzak.

2019. júl. 6. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
Teljesen normális
2019. júl. 6. 09:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Annyi a papírmunka állítólag, de nem gondoltam volna, hogy egy olyan pozícióban, amiben mi vagyunk, ott még hétvégén is bent kell lenni.
2019. júl. 6. 09:29
 4/8 A kérdező kommentje:
2-es mi benne a normális? Én azt nem értem miért nem vesznek oda még egy embert.
2019. júl. 6. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, mindenki úgy használható ki, amennyire hagyja magát. Ha látják, hogy van ember aki bent marad estig is és 12, 13 órákat tol le, minek fizessenek még 1 ember után? Bolondok volnának, ha van egy id.ióta
2019. júl. 6. 09:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja, erre gondoltam én is. Sokszor ideges, de mégse lép le. Amit még észrevettem, hogy a főnököm csak megjátszotta magát. Voltaképpen senki se érdekli szerintem. Főleg nem a kolléganőm, akit egyszerűen kizsigerelnek.
2019. júl. 6. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem normális, nekem is volt ilyen kolléganőm, ráadásul egyedül nevelte a kisgyerekét, mégis sokszor este későig bent maradt. Szintén nem versenyszféra. Én pont leszrtam, ha valami extra dolog volt, természetesen ott maradtam munkaidőn túl is, meg a többi kolléga is, de amúgy a munkaidő végén a legnagyobb nyugalommal eljöttünk és otthagytuk.

Egyébként ő azért volt bent olyan sokat, mert egyrészt mindent iszonyat körülményesen csinált, másrészt, mert dgta a főnök...

2019. júl. 6. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:
A főnök esetünkben nő XD Intim viszonyról szó sincs, már csak a korkülönbség és a heteroszexuális beállítottság miatt feltételezem :)
2019. júl. 6. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!