Normális, hogy a kolléganőm azért utál, mert lefogytam és vékonyabb vagyok, mint ő?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 17:58
1/7 anonim válasza:
irigy rád, hogy neked sikerült, lehet hogy ő is próbálkozott fogyással csak sikertelenül...
2/7 anonim válasza:
Nem utál, hanem irigykedik, én is "utálnálak" érte. :D
De rettentően érdekelne, hogy csináltad, úgyhogy előbb-utóbb úgyis szóba állnék veled.
Ne törődj vele, ne legyél vele bunkó, ha lehet, kerüld, ha együtt kell lennetek, akkor legyél udvarias, ha sikerül, akkor kedves.
Meg fog enyhülni.
3/7 anonim válasza:
hát normálisnak nem normális. Lehet, hogy féltékeny rád, bár akkor sem ez a legideálisabb helyzetkezelés. sőt... de ne fájjon a fejed miatta. Valszeg önbecsülési problémái vannak, azon segíthetsz egy picit, h több legyen az önbizalma. Néha dicsérd meg, mikor csinos, vagy légy hozzá kedves... csak megváltozik ő is. sztem... aztán ha ezek után sem képes elásni a csatabárdot, akkor szard le, ne foglalkozz vele.
4/7 anonim válasza:
Fogyjál csak nyugodtan had bosszankodjon. Amúgy nem normális, de ezt te is tudod.
5/7 anonim válasza:
hogy sikerült lefogyni?
énis szeretnék már mióta, de nem megy:D
egyébként ne is törődj vele, csak irigy..és irigy ember ha tetszik ha nem, sajnos mindig mindenhol lesznek..
6/7 PT-Daniel válasza:
Nem mondanam normalisnak... egyszerüen magyarnak!
(A sajnos nagyon ritka kivetel ugy is tisztaban van vele, hogy ök csak erösitik a szabalyt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!