Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mi a legnyomósabb...

Szerintetek mi a legnyomósabb érv egy munkahelyváltáshoz, hogyan döntöttetek?

Figyelt kérdés

Év elején elég sok bajom volt a munkahelyemmel - nem emeltek normalisan a fizetesemen, nem kaptam meg a beígért bonuszt, rengeteg volt a túlórám- egyszóval semmi nem volt jó, csak a csapatot szeretem, és a munkakört, így emiatt elkezdtem interjúkra járni , és most az egyik helyen megadnák a kért bérigényt , de kicsit elbizonytalanodtam.

Ti mi alapján mérlegeltetek, volt aki megbánta a döntését? A pénz is sokat számít,de az is, hogy full normális emberekkel dolgozom együtt, még akkor is ha néha nagy a szívás, a másik munkahelyi légkör pedig nem tudom milyen lesz majd. Tapasztalatok érdekelnek, ki mire voksol, mi volt a fő szempont munkahelyváltásnál?

2019. júl. 1. 16:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én jelenleg nagyon szeretem a csapatomat, és a munka is viszonylag kevés, de pont emiatt nincs motivációm. A bér plusz 40 e lenne nettóban, úgy döntöttem bevállalom a váltást, köszönöm a tippeket!
2019. júl. 2. 17:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát én nem váltanék. Sajnos saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a pénz mennyire nem pótolja a jó légkört!

Egy jó munkahelyi légkör aranyat ér és 40 eFt plusz nekem nem lenne elég kompenzáció egy xar kollektívában, mert az egészség többet ér!

De majd rájössz te is, hogy nem éri meg....

2019. júl. 2. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

Nekem túlnyomórészt mindig a rossz munkahelyi légkör miatt kellett váltanom, mert nem bírtam elviselni.

A gyomorideg, a stressz, a hányinger, a feszültség semennyi pénzt nem ér meg!

Én inkább dolgozok nyugis helyen kevesebbért és nem eszem étteremben, mintsem hogy bármit megvehessek, miközben egész nap szenvedek és szívok!

2019. júl. 2. 20:31
 14/16 anonim ***** válasza:

"Most jó irodában vagyok, jó kevés fizetésért, de nem az számít, csak a karrieristáknak, de azok öreg korukban rájönnek majd mit veszítenek a mammon hajszolásáért."

És arra nem gondoltál még, hogy lehet jó légkör és jó fizu együtt? Nem zárja ki egyik a másikat.

2019. júl. 3. 06:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolni gondoltam de előbb utóbb valamelyik fontosabbá válik, ha a társaság a munkamorál hanyatlik, ha a pénz, akkor a társasági élet, kollégákkal való viszony. Tökéletes munkahely nincs az csak illúzió, ahogy tökéletes világ sem mivel az emberi faj a saját létét a nyomoron és szenvedésen keresztül határozza meg.
2019. júl. 3. 10:10
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Jajj. Ezt te komolyan is gondolod?
2019. júl. 3. 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!