Miért mossák az emberek agyát hogy legyen mindenki programozó, amikor csak az emberek egy csekély része alkalmas ilyen munkára?

Senki se mondja legyen az mindenki.
Csak egyèneknek mondhatjuk.
De erre mindig jön a ,,mindenki nem lehet programozò" kifogàs.
Ès tèged hol èrdekel,hogy kispistàbòl lehet-e.
A lènyeg belőled lehet-e?
Az,hogy màssal mi van,nem èrtem kit èrdekel màs?
Inkàbb ùgy fogalmaznèk,hogy piackèpes szakma kellene ès akkor normàlisan èlne a delikvens,ennyi.

Nem lehet mindenkiből.
Akkor most jobb neked? Olcsóbb lett a kenyér?

Tényleg lassan egy divat ez... Sokan kezdjük el tanulni ezerféle ilyen-olyan tanfolyamon és / vagy autodidakta. Közülünk mennyiből lesz programozó? 1 %?
Nem tudom, mennyien alkalmasak rá, nagy szűrő lehet, hogy amennyit foglalkozni kell vele tanulás közben, az embertelen. Én sokszor úgy fekszem le aludni, hogy 5 perce még a fejlesztőeszköz csodás felhaszálói felületét és benne a csodás kódot bámultam.
Tény, hogy nekem nem a legjobb a logikai készségem, mégis egész jól megy. Végig kell gondolni, hogy milyen lépésben oldja meg a feladatot a számítógép, milyen utasításokat kell adni neki.
A korszerű programozási nyelvek és keretrendszerek sok szolgáltatást nyújtanak, sorbanrendeznek, megkeresnek adott elemet, megmondják, benne van-e kollekcióban, ha igen, hol, a fejlesztőeszközök is sokat segítenek. Visual Studiot használok és konkrétan rengetegszer előfordul, hogy valaminek nem kell utánanéznem, mert a szoftver segít benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!