Nagyon mély depresszióval alkalmas lehetek programozói munkára?
Maga a betegség van neked? :( Akkor nem tudom... :( Mármint nyilván kezelhető, de kezelés nélkül nem tudom.
Viszont ha nagyon erős szomorúságot, reménytelenség érzetét, ilyesmiket érzel szinte folyamatosan (nem feltétlen a betegségben magában szenvedsz), akkor szerény véleményem és tapasztalataim szerint segít. Mint minden más is, amibe bele lehet mélyedni, ami kreatív, ami eltereli a figyelmedet, nem hagy máson gondolkozni.
Hát kb. ezzel az utolsóval értek egyet. Ugyan arra képes vagyok, hogy bejárjak a szoftverfejlesztő céghez, de tényleges programozás nem megy :(
Sajnos a tudásom is kevés, de nagyon motiválatlan, illetve szomorú is vagyok. Semmi máshoz se értek, viszont ezt is kilátástalannak tartom, annak ellenére, hogy régebben akár tehetséges okos embernek gondoltak, és sokan azt gondolták, hogy képes lehetek erre a pályára :(
Pszichiátriai depresszióval nem tudnál programozást tanulni, aki komoly eset annak az is nehezére megy, hogy elolvasson egy bekezdést és összefoglalja, hogy miről szólt.
De ha csak rossz a kedved és motiválatlan vagy, akkor sikerülhet.
Én is voltam hasonló helyzetben, de amikor nagyon súlyos lett, akkor már nem nagyon ment a munka. Alkalmasnak alkalmas vagy a munkára, de az aktuális állapottól függ, hogy el is tudod e végezni maradéktalanul a munkát. Mélyponton is rátudod magadat venni arra, hogy haladj, dolgozz, de nagyon más amikor nincs ilyen gondod.
Egy pörgősebb projektnél elég erős gyenge pont lehetsz és hamar kihullhatsz a csapatból emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!