Otthoni munka? Részletek lent
Kérdőíveket lehet töltögetni, de nem tudom, hogy lehet-e vele keresni, csak most kezdtem én is:
Szoktak néha kérdést kiírni a kérdőívezésről, én fent vagyok 3 oldalon, de csak egynek csinálom a kérdőíveit.
Jó, ha 1500 Ft összejön fél év alatt.
Mondjuk a halálos unalom helyett rászánk havi 10-20 percet, ennél nem többet.
A másik két oldalról is, ha csinálnám, és ennyi összejönne, az félévente max 5-6 ezret jelentene.
Szerintem ez iskolásoknak jó, utána rendel belőle pár apróságot ebay-ről, mivel a kifizetés paypal-ra történik.
Valódi otthoni munka... hát ha van ismerősöd, aki foglalkoztat olyanokat, akiknek semmi végzettségük nincs. Pl. egy ismerős pár papírtömböket gyárt otthon, nekik házhozviszik a papírt és a ragasztót, ők megcsinálják csavartra, egy oldala ragasztós, aztán ha kész, még egyenként csomagolni is kell. Nem hiszem, hogy a vállalkozónak megéri, mert vidékre viszi az anyagot, és érte is megy, ott más van a háttérben.
Aztán ismerek olyat, aki otthon füldugókat gyúr. Ez egy időigényes, szerintm gusztustalan, és koszos munka. Nézheted közben a tévét, vagy bármi. De ha ezzel a ragacsos masszával összekened magad, akkor alig jön le, közben a telefonodhoz sem tudsz nyúlni, vagy ha wc-re kell menned......
NEm is fizet sokat, 1000 db-ot vesz át a megrendelő, az meg több nap, mire összejön, mert lassan halad. Az 1000 db-ra fizet 15 ezret.
Szóval ezeket ismerősi körben tudod megkérdezni, mert akinek van ilyen munkája, az mindig talál rá embert, nem hiszem, hogy hirdetnie kell.
Ezeken kívül a komoly munkákl vannak, otthon fordítás, programozás, könyvelés. De gondolom, ha ezekhez értenél, akkor nem írtál volna ki kérdést.
Itt megpróbálok segíteni mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!