Miert nem kapok munkát érettségivel?
Figyelt kérdés
Dolgozni akarok mar rehota,de a tanulashoz egyetem nincs penzem.okj meg annyit er hogy semmit.
Es egyszeruen semmi nem valaszolnak az oneletrajzokra
Semmi. Folyamatosan kuldom, de semmi sehonnan visszajelzes.
Ami a legrosszabb fulladozok a szobamban panellakasban elek szuleimmel de mae 27 evesen nekem annyira kicsi az a 10 nm gyerekszoba 0 levegő , van benne nincs butorok,se laptop. Szuleim sajnos hogy mondjam soha nem voltunk atlagos eletszinvonalon elok inkabb atlag alatti.
27/f
2019. jún. 23. 08:54
42/48 anonim válasza:
Au, pont most akartam kérdezni, hogy sikerült-e valamit összehozni..
43/48 anonim válasza:
Nem tudom kedves kérdező olvasod e ezt még de én leírom a saját storym. Kicsit másabb az élettörténetem de nagyon hasonló . Szóval 30 éves felnőtt ember vagyok. Sose voltam jó tanuló, jó eszem volt de nagyon nagyon lusta voltam, ezért kb 3 as voltam csak végig. Érettségim is 3 as lett. Szüleimmel éltem 27 évig, kb addig semmit se dolgoztam, mert szüleim jól kerestek, egész életemben megkaptam bármit amit akartam. Sose voltam rákényszerülve hogy dolgozzak, meg a jómód után őszintén gyári/mekis munkákat sose akartam vállalni. Aztán 26 évesen megismertem a jelenlegi páromat akit imádok. Külön költöztünk, párom jól keres és saját lakása van. De mondta hogy ha nem tanulok tovább fősulin akkor ennyi vége.. Így utólag láttam be milyen igaza volt..kellett 1-2 év külön lakás mire sikerült úgymond elszakadnom anyámék "szoknyájától". Megígértem szüleimnek és páromnak hogy idén kijavítom a két szükséges érettségimet, csak egy kis havi összeggel még támogassanak. (lényegében ingyenélő voltam/vagyok). Ezt az ígéretem idén januárban tettem meg. Lényegében volt 3-4 hónapom, hogy teljesen egyedül a nulláról, úgy hogy 12 éve "tanultam" utoljára, fel kellett készülnöm a matek és az infó érettségire, úgy hogy átlagban legalább minimum 70-70% legyen ez a minimum ponthoz kell. Nos rengeteget készültem meg tanultam és sikerült egy 65% os matekot és 90% os infót összehozni. Úgy hogy tudtam hogy kb ez az utsó esélyem mert 2020 tól kötelező lesz az 1 emelt szint és a nyelvvizsga a belépéshez a felsőoktatásba. A lényege ennek a hosszú esszének az akart lenni, hogy kell lennie valami motivációjának az embernek valami célja. Nekem ez a párom a jövőbeli családom, és az hogy meg tudjam nekik adni a megfelelő időt figyelmet, és pénzt is.
44/48 anonim válasza:
Előző vagyok, most még van időd, szüleiddel laksz stb.. Van időd tanulni fősulin is.. tanulj, javítsd ki érettségidet és menj el. Minden fősuli indít állami támogatással ingyenes képzéseket is. kb 0 forintba kerülne. Csak tanulni kell. Később ha már rá leszel kényeszerítve a munkára mert családod lesz gyerekeid, és 3-4 műszakba dolgozol mert nincs végzettséged, na akkor már 100x nehezebb lesz tanulni, és akkor már majdnem hogy késő lesz. Akkor majd siránkozol, hogy jaj de jó lett volna 27 évesen tanulni amikor még a szüleimnél ingyen lakhattam, és nem volt semmi kötelezettségem (gyerek, család eltartása számlák stb..) Szedd össze magad ülj le javítsd ki az érettségit , csinálj egy nyelvvizsgát és zúzz el tanulni.. Kérd meg a szüleidet szépen hogy támogassanak téged amíg tanulsz, légy hálás nekik, segíts nekik mindenbe amibe tudsz, és majd 32 évesen amire végzel, majd akkor jössz rá, hogy hú de jó hogy így alakult, és nem úgy hogy 3-4 műszakba melózól a 40 fokban..
45/48 anonim válasza:
Ugyan már utolsó. A kérdezőnek nem lesz soha párkapcsolata, mert egy normális nő sem akarna egy ilyen önsajnáltató, ingyenélő pasit maga mellé.
46/48 A kérdező kommentje:
Ha ingyenelonek tekintesz akkor aruld mar el nekem,hogy miert nem alkalmaznak munkahelyen mondvan mert nincs rola papirom. Vagy tapasztalat akarmi.
A kegtobb ember 90 % ban egyse jofogas es stb hasonlo oldalakrol nezett allast es vettek fel.
2019. jún. 26. 19:25
47/48 A kérdező kommentje:
ÉS fogadok az itt kommentelők 90 % a nemdolgozik, hanem ezen az oldalon lóg. VAgy mindenki mérnök informatikus, meg programozó
2019. jún. 26. 19:54
48/48 anonim válasza:
Jogosítványod van? (legalább két éves B)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!